Android 7.0 Nougat -päivityksen jakelu Huawei P9- ja Honor 8 -puhelimille nyt käynnissä

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22339
Reaktiopisteet
216
Elektroniikkavalmistaja Huawei kertoo suomalaisella Facebook-sivustollaan, että se on viimein aloittanut Android 7.0 Nougat -päivityksen jakelun P9– ja Honor 8 -puhelimilleen. Itse asiassa Honor 8:lle uusi käyttöjärjestelmä on ollut jo ainakin määrättyjen suomalaiskäyttäjien saatavilla, mutta nyt sen jakelu on käynnistynyt virallisesti P9-mallin ohella.

Paketti tuo mukanaan paitsi Android 7.0 Nougat -käyttöjärjestelmän sisältämät uudistukset Huawein puhelimille niin myös täysin uuden EMUI 5.0 -käyttöliittymän. Se tuo Huawein puhelimiin esimerkiksi kauan odotetun erillisen sovellusvalikon, jonka käyttäjä voi aktivoida käyttöönsä asetuksista.


Huawei kertoo puhelimen ilmoittavan automaattisesti, kun päivitys on saatavilla. Sitä voi kuitenkin pyytää manuaalisesti laitteen asetuksista sekä HiCare-sovelluksella, jonka kautta Huawei tarjoaa mahdollisuuden päästä käsiksi uusiin ohjelmistoversioihin ennakkoon.

Teimme MobiiliBlogissa hiljattain videokatsauksen Honor 8:n Nougat-päivityksen uudistuksiin. Se löytyy alta ja kannattaa katsastaa, vaikka Android 7.0 jo omasta puhelimesta löytyisikin. Video sisältää nimittäin paljon hyödyllistä tietoa EMUI 5.0 -käyttöliittymästä ja sen sisäisistä sekä ulkoisista uudistuksista.

Huom! Ennen tämänkaltaista merkittävää päivitystä on laitteen tietojen varmuuskopioiminen järkevää. Tämä onnistuu esimerkiksi Huawein omalla palvelulla, joka löytyy asetuksista.


Facebook, Huawei Mobile, Honor 8 ja Huawei P9 mallien Android 7 -päivitysten jakaminen on alkanut tänään.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom