Mobiili.fi Android 7.0 Nougat julkaistaan ensi viikolla, sanoo kanadalaisoperaattori

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 18/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2153
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Googlen seuraava Android-käyttöjärjestelmä on Android 7.0 Nougat, ja sen esiversio julkaistiin yllättävänkin aikaisin, jo maaliskuussa. Virallisesta julkaisupäivästä ei kuitenkaan ole tarkempia tietoja kuulunut, ennen kuin nyt.

  Kanadalaisoperaattori Telus on sivuillaan julkaissut listauksen siitä, milloin eri puhelinmallit ovat saamassa ohjelmistopäivityksiä. Listalla mukana ovat myös viimeisimmät Nexus-puhelimet 5X ja 6P, ja listan mukaan ne saavat ”Android N” -päivityksen 22. elokuuta, eli jo tulevana maanantaina. Tämä toki on operaattorin saama tieto, eli muutokset ovat mahdollisia.

  [​IMG]

  Lisää pökköä pesään antaa LG, joka on kotimaassaan Etelä-Koreassa aloittamassa Android Nougat -testiohjelman 2000:n G5 -puhelimen omistajan kanssa. Kyseiseen ohjelmaan mukaan päässeet saavat G5:eensä LG:n mausteilla viritetyn testiversion Android 7.0 Nougatista juurikin maanantaina 22. elokuuta.

  Näin ollen on siis hyvinkin mahdollista, että Android Nougatin virallinen julkaisu tapahtuu jo muutaman päivän kuluttua. Ensimmäinen Android Nougatia käyttävä uusi puhelinmalli tulee tiettävästi olemaan LG V20, joka esitellään 6. syyskuuta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju