Mobiili.fi Android 6.0 Marshmallow suuntaa Honor 5X:lle – testikäyttäjiä kaivataan

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 13/5/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2153
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Huawei ilmoitti tänään hakevansa testikäyttäjiä Honor 5X:lle tarkoitetulle Marshmallow-päivitykselle. Odotetut uutuusominaisuudet ja tietoturvalaastarit vaikuttavat siis olevan aivan nurkan takana.

  Viime aikoina Huawei on usein antanut käyttäjille mahdollisuuden testata uusia päivityksiä ennen niiden julkaisemista. Tällaisia ohjelmia on nähty esimerkiksi Honor 6:n ja Honor 7:n Marshmallow-päivitysten parissa.

  Nyt Android 6.0 Marshmallow on suuntaamassa alkuvuodesta julkaistulle Honor 5X:lle. Päivityksen kerrotaan muun muassa korjaavan löydettyjä Android-haavoittuvuuksia ja muita bugeja sekä parantavan järjestelmän vakautta ja kolmansien osapuolten sovellusten tukea.

  Kiinnostuneilla Honor 5X -käyttäjillä on nyt mahdollisuus päästä testaamaan päivitystä ennen sen varsinaista julkaisua. Mukaan voi ilmoittautua lähettämällä 19. toukokuuta mennessä osoitteeseen mobile.fi@huawei.com seuraavat tiedot:

  • Nimi
  • Puhelinnumero (vapaaehtoinen)
  • Sähköpostiosoite
  • Laitteen IMEI-numero

  Vastineeksi Huawei kaipaa käyttäjiltä palautetta uuden ohjelmistoversion tarjoamasta käyttökokemuksesta. Mukaan otetut käyttäjät saavat päivityspaketin suoraan laitteeseensa ilmoitetun IMEI-koodin perusteella. Sähköpostiin taas kilahtaa täytettävä palautelomake.

  Honor 5X:n Marshmallow-päivityksen varsinaiselle julkaisulle ei toistaiseksi ole ilmoitettua ajankohtaa. Todennäköisesti odotus jatkuu vielä hyvän tovin, jos versiota täytyy testaajien palautteen perusteella korjailla.

  [​IMG]
  Huawei Honor 5X.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju