Mobiili.fi Android 6.0 Marshmallow saapuu kahdelle Nexus-puhelimelle 5. lokakuuta

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 25/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Nexus 5X kolmessa eri värissä


  Google esittelee näillä näkymin neljän päivän päästä uudet Nexus-älypuhelimet ja Android 6.0 Marshmallowin lopullisen version. Puhtaalla Androidilla toimivat laitteet pääsevät nauttimaan uudesta käyttöjärjestelmäversiosta nopeasti mikäli kanadalaiseen teleoperaattori Telukseen on uskomista.

  Teluksen listauksesta selviää, että Nexus 5 ja Nexus 6 tulevat päivittymään suunnitelmien mukaan Android 6.0 Marshmallowiin 5. päivä lokakuuta eli vajaan kahden viikon päästä. Listauksessa on kuitekin huomautus, että päivämäärä saattaa muuttua. Asiasta uutisoi GSMArena.

  [​IMG]

  Vielä ei ole tietoa, päivittyvätkö vanhemmat Nexus-älypuhelimet – kuten Nexus 4 – uusimpaan käyttöjärjestelmäversioon, mutta tableteista ainakin Nexus 9 saa lähes satavarmasti Android 6.0 Marshmallowin.

  Tulevissa Nexus-älypuhelimissa on luonnollisesti uusin Android esiasennettuna. Tämän hetkisten tietojen mukaan muutaman päivän päästä nähdään Huawein valmistama Nexus 6P ja LG:n valmistama Nexus 5X. Huawein valmistama laite olisi suurempi 5,7-tuumaisella näytöllä varustettu älypuhelin, kun taas 5X:ssä olisi 5,2 tuuman näyttö.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju