Mobiili.fi Android 6.0 Marshmallow -päivitykset jatkuvat LG G4:lle Euroopassa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 30/11/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2083
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  LG G4


  LG otti itseään niskasta kiinni ja toi lippulaivaälypuhelimelleen G4:lle uuden, Android 6.0 Marshmallow -päivityksen pari viikkoa käyttöjärjestelmäversion julkistuksen jälkeen. Kiire kuitenkin koitui kohtaloksi ja yhtiö veti päivityksen pois jakelusta. Nyt päivityksen jakelu on aloitettu uudelleen Euroopassa.

  Yhtiö ei jaa päivitystä OTA-päivityksenä eli sitä ei voi ladata suoraan puhelimeen verkkoyhteyksiä hyödyntäen. Käyttäjän täytyy päivittää G4-puhelin LG AirDrive -ohjelman avustuksella tietokoneella. Uudella päivityksellä on kokoa 1,55 gigatavun verran, joten aivan pikkupäivityksestä ei ole kyse.

  Uusi päivitys tuo tuttuun tyyliin liudan uusia ominaisuuksia ja parannuksia. LG:n Knock Code on muuttunut ja puhelin optimoi akun kulutusta aiempaa paremmin. Äänetön tila tekee kaivatun paluun päivityksen myötä ja nyt puhelimen voi laittaa äänettömälle (ilman värinää) suoraan ilmoitusvalikosta. Automaattinen kirkkauden säätö on saanut myös parannuksia. Ainakin testikappaleessamme LG G4 piti usein kirkkautta liian alhaisena. Täyteen muutoslokiin voit tutustua LG:n verkkosivuilta.

  Testilaitteemme ei löytänyt LG AirDriven kautta uusinta päivitystä vielä, mutta se on saatavilla useissa Euroopan maissa. Toivottavasti päivitys saapuu pian myös Suomeen.

  [​IMG]
  Äänetön tila palaa ilmoitsuvalikkoon uudessa päivityksessä

  [​IMG]
  Knock Code vaatii nykyään kuusi painallusta vähintään kolmeen eri ruutuun


  [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju