Android 2.1 ja Samsung Galaxy Spica: bugit ja puutteet

Keskustelu osiossa 'Samsung', aloittaja Wizzz, 17/4/10.

 1. Wizzz

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  25/10/05
  Viestit:
  388
  Tykkäykset:
  1
  Nyt kun Spica on saanut Android 2.1-päivityksen ja sitä on ehditty käyttää uudella käyttiksellä jonkin aikaa, niin on aika listata ylös puhelimen ja käyttiksen bugeja ja puutteita. Niistä voi avautua tässä ketjussa.

  Päivitys korjasi monia vanhoja bugeja, mutta tilalle tuli myös valitettavan monta uutta. Mitään äärettömän vakavaa ei ole itselleni vastaan tullut, mutta muutama melko häiritsevä bugi päivitetystä puhelimesta löytyy.

  Puutteita ja bugeja

  * Tietoturva on puuttellinen. Puhelimessa ei edelleenkään ole mitään keinoa vaikuttaa ohjelmien oikeuksiin käyttää nettiä. Kaikilla ohjelmilla on täydet oikeudet. Jopa Android Marketista löytyy välillä epäilyttäviä ohjelmia puhumattakaan suoraan netistä ladattavista. Tähän olisi saatava parannusta interaktiivisen palomuurin muodossa samaan tyyliin kuin joillekin ohjelmille kysytään lupaa käyttää googlen tiliä (esim. Galleria ja Picasa) tai bluetooth-yhteyttä. Unohdetaanko tässä tahallisesti mainosten kustannuksella tietoturva? Palomuurillahan saisi myös estettyä turhat mainokset joissakin ohjelmissa.

  * Jos puhelimella ei ole käytettävissään datayhteyttä sitä käynnistettäessä, niin se ilmoittaa kirjautumisvirheestä. Esimerkiksi kalenteria ei voi käyttää tämän jälkeen ollenkaan ennen kuin on kirjautunut kerran sisälle onnistuneesti. Puhelin väittää, että salansana on vaihtunut, vaikka se ei pidä paikkaansa. Salasana on pakko syöttää uudelleen. Tämä on melko harmittava bugi.

  * Valitut soittoäänet vaihtuivat kerran itsestään musiikkia lisättäessä, vaikka aikaisemmat soittoäänet säilyivät puhelimessa. Aiheutti kerran hieman hihittelyä työkavereissa, kun saapunut tekstari aiheutti melkoisen konsertin, joka ei lakannut ilman akun irroittamista.

  * Puhelin yhdistää saapuvan puhelun välillä todella hitaasti verratuna esimerkiksi Nokian puhelimiin.

  * Puhelin on epävakaampi ja hitaampi kuin aikaisemmin. Useat aikaisemmin hyvin toimineet ohjelmat kaatuilevat toisinaan.

  * Pantheon-kotinäyttö on hidas ja kömpelö. Välillä esim. kuvakkeet ilmestyvät kotinäytölle yksi kerrallaan ja välillä uuden näytön avautuminen esimerkiksi asetuksissa kestää kauan. Tuon vuoksi tulee tehtyä helposti virhepainalluksia.

  * Kuvakkeiden ja widgettien siirtäminen työpöytien välillä ei onnistu. Välillä se on tapahtunut jotenkin vahingossa, mutta mitään kunnollista tapaa tähän ei taida olla. Kuvakkeiden ja widgettien pakkoasemointi on todella huono juttu. Kovin moni tuskin sietää Pantheonia tämän vuoksi.

  PÄIVITYS: Kuvakkeiden ja widgettien siirtäminen työpöydältä toiselle näyttääkin onnistuvan. Kuvakkeesta pitää ottaa kiinni ja viedä se lähelle reunaa. Kun siinä odottelee jonkin aikaa, niin kuvake siirtyy toiselle työpöydälle.

  * Ohjelmavalikkoa voi nyt järjestää, mikä on hyvä juttu. Käytännössä tuo on kuitenkin toteutettu hieman kankeasti. Samsungin omat widgetit ovat turhia.

  * Jos musiikkisoittimesta poistuu home-näppäimellä, kun asetusvalikko on näkyvissä, niin varsinaiseen soittimeen ei enää pääse takaisin.

  * Musiikkisoitin ei osaa näyttää kaikkien albumeiden kuvia oikein vaakaselaustilassa. Pystytilassa kaikki näkyy oikein.

  * Musiikkisoittimen ääni pätkii ja napsuu erittäin häiritsevästi. Tätä ei tapahtunut 1.5-versiolla. Taajuuskorjainta ei voi säätää reaaliaikaisesti. Muutokset kuuluvat vasta, kun ne tallentaa.

  PÄIVITYS: Myös puhelimen soittoäänet napsuvat ja paukkuvat puhelun tai tekstarin tullessa.

  * Musiikkisoittimen listoille tulevat myös kaikki soittoäänet ja muut mediatiedostot, joita siellä ei tarvitsisi olla. Tämän vuoksi soitinta ei voi käyttää niin, että kuuntelisi kaikkia biisejä satunnaissoitto päällä. Olisi hyvä, jos käyttäjä voisi vaikuttaa siihen, mistä kansioista musiikkia etsitään tai käyttäjä voisi sulkea tiettyjä kansioita pois hausta.

  * Suomennoksia puuttuu paljon. Käyttöliittymä on sekasikiö ja on melkein parempi käyttää suosiolla englantia. Jollekin enkkurajoitteiselle esim. herätyskellon herättäessä esiin tuleva näyttö voi olla järkytys ;) Kontakteissa kotipuhelinnumero on puhelimen mielestä kotisivu. Näitä esimerkkejä riittää.

  * Puhelimen käynnistyminen kestää huomattavasti kauemmin kuin aikaisemmin. Joidenkin puheiden mukaan käynnistyksen piti nopeutua.

  * Varsinaisia profiileja ei ole edelleenkään.

  * Kameran etsimen kuva on välillä käynnistettäessä käyttökelvottoman tumma. Tämä korjaantuu räpläämällä.

  * Kosketusäppäimistö toimii paremmin ja hidastelee vähemmän. Välillä se tökkii kuitenkin edelleen hieman liikaa. Swipe-toiminnot eivät enää toimi Scandinavian Keyboardissa. Olivat aikaisemmin varsin käyttökelpoisia. Jostakin syystä i-näppäin tuntuu tökkivän useammin kuin muut.

  * Ei multi touch -tukea, vaikka käyttis sitä nyt tukeekin. Rauta tukisi periaatteessa, mutta vaatisi ohjainsoftan päivityksen, jota Samsungilta ei varmasti tule.

  * Oletuksena puhelimessa ei edelleenkään ole logeja, joista näkisi, paljonko dataa on siirtynyt.

  * Näyttö ei toimi kunnolla, jos puhelin ei ole kädessä. Jos puhelin on esimerkiksi pöydällä ja yrittää skrollata, niin siitä ei tule mitään. Kun puhelin on kädessä ja sitä käyttää toisen käden sormilla, niin herkkyys on ok.

  * Varmuuskopiointi on ongelmallista, kun Samsungin omat ohjelmat eivät tue Spicaa kunnolla. Ainakin osa varmuuskopiointiohjelmista ei tallenna ohjelmien asetuksia, vaan kaikki häviävät päivityksessä

  * Vastattaessa tekstariin suoraan, ei siihen saa edelleenkään lisättyä useita vastaanottajia. On vaikea nähdä, mihin numeroon viesti on lähetetty, jos yhdellä henkilöllä on useita numeroita. Viestin vastaanottajalista ei ole sama kuin yleinen kontaktilista. Jos kontakteilla on kuvia, niin kuvat näkyvät väärän kontaktin kohdalla tällä listalla.

  * Sähköpostisovellus ilmoittaa uusista saapuneista posteista jatkuvasti, mikäli posteja ei ole luettu.

  PÄIVITYS: Puhelin ilmoittaa samoista posteista, vaikka ne olisi merkattu luetuiksi. Ne muuttuvat lukemattomiksi. Tämä tapahtuu ainakin pop3-tyyppisillä postilaatikoilla. Välillä puhelin ei ilmoita uusista sähköposteista ollenkaan, vaikka automaattinen haku olisi päällä. Kaikenkaikkiaan sähköpostien automaattiseen hakuun ei voi luottaa ollenkaan.

  * WiFi katkoo toisinaan yhteyden, kun sitä on jonkin aikaa käyttämättä. Vaatii uudelleenkäynnistyksen. Aikaisemmin toimi ongelmitta.

  PÄIVITYS: Puhelin jumii toisinaan aivan täydellisesti, kun WiFin laittaa yhteyden katkeamisen jälkeen pois päältä. Tähän auttaa vain akun irroittaminen.

  * Tuki Live Wallpaperseille puuttuu. Myöskään 3D-galleriaa ei ole oletuksena, kuten ei myöskään 2.1-androidin sää- ja uutiswidgettiä.

  * Puhelin on juminut muutaman kerran aivan täydellisesti. Vain akun irroittaminen on auttanut. Itselleni tätä ei käynyt 1.5-versiolla. Muiden mukaan on tapahtunut myös 1.5-versiolla.

  * Google on USA-keskeinen, esim. Google Market ja Google Maps Navigation eivät edelleenkään toimi Suomessa.

  * On positiivista, että Samsungin support vastaa lähetettyihin kysymyksiin. Harmi homma vain, että vastauksista ei usein ole mitään hyötyä. Tämä on tietysti nykyään hyvin yleistä. Support on olemassa siksi, kun sellainen pitää olla. Sitä pyöritetään aivan minimikustannuksilla ja laatu kärsii.

  * Samsungin OpenGL-ajuri on laadultaan surkea ja buginen. Tämä näkyy hyvin esim. 3D-pelien hitautena ja 3D Galleryn lukuisissa grafiikkabugeissa. Muissa puhelimissa galleria toimii oikein. Lisätietoja löytyy esim. täältä: http://forum.samdroid.net/threads/690-Problems-with-3d-gallery-(and-3d-opengl-in-general).

  PÄIVITYKSIÄ:

  * Puhelin jumittaa prosessorin nopeuden 800 MHz:iin, jos käytää kamerasovellusta. Tämän vuoksi akku tyhjenee nopeasti. Tilanne korjaantuu vain käynnistämällä puhelimen uudelleen. Normaalisti nopeuden kuuluu vaihdella 66 ja 800 MHz välillä.

  * Youtube-sovellus toistaa usein videosta vain pätkän alusta, jonka jälkeen toisto katkeaa ja ei yleensä jatku muutoin kuin sulkemalla sovelluksen ja avaamalla sen uudelleen. 1.5-softalla äänet sekoilivat, mutta sekin oli parempi kuin tämä.

  * Youtube- ja muissa videoissa kuva ja ääni eivät ole synkassa. Osa muissa laitteissa ongelmitta toimivista videoista on katselukelvottomia.

  * Jos data-yhteyden sulkee esimerkiksi APN Droid -ohjelmalla, niin yhteyttä ei saa enää päälle, kun se on ollut jonkin aikaa pois päältä. Vain boottaus auttaa. Tämä ongelma vaikuttaa esiintyvän silloin, jos erehtyy aktivoimaan WLANin sen jälkeen, kun data on suljettu. DNS-asetukset muuttuvat ja jäävät virheellisiksi.

  * Kun puhelimeen tuo uusia musiikkikappaleita kopioimalla ne suoraan puhelimesta käsin esimerkiksi ES File Explorer -ohjelmalla, niin ne eivät päivity puhelimen musiikkikirjastoon. Kappaleita ei voi kuunnella ennen kuin puhelimen boottaa.

  * YouTube-sovellus toimii vain vähän aikaa. Sovellus ilmoittaa yhtäkkiä http-virheestä ("Tätä videota ei voi toistaa"). Tämä saattaa liittyä siihen, kun videoita lisää suosikeiksi tai jakaa vaikkapa facebookiin. Jos tämän jälkeen yrittää mennä favorites-kansioon, niin ohjelma väittää, että Youtube-tilin salasana on vaihtunut, vaikka näin ei ole. Sovelluksen tappaminen ja uudelleenkäynnistäminen mahdollistaa taas videoiden katselun joksikin aikaa.

  * Monilla on ongelmia GPS:n tarkkuuden kanssa. Esimerkiksi MyTracks-ohjelman tallentama reitti on käyttökelvoton, kun sijainti heittelee kymmeniä metrejä sivuun ja välillä sijainti häviää kokonaan. Tämä tapahtuu optimaalisissa olosuhteissa, joissa muilla kännyköillä ei ole mitään ongelmia.

  Parannuksia

  Akku kestää pidempään, akuntason ilmaisin toimii luotettavammin, sähköposti osaa avata liitetiedostot, postien automaattinen haku toimii WLANin yli paremmin kuin aikaisemmin, herätyskellon torkkuajastuksen kestoa voi säätää, kamera on paljon monipuolisempi kuin aikaisemmin, tiedostojen siirto bluetoothin yli toimii, musasoitin on monipuolisempi ja sisältää taajuuskorjaimen, kuvakkeiden järjestystä valikossa voi muuttaa, viikon ensimmäinen päivä on nyt kalenterissa oikea eli maanantai, jne.
   
 2. keijokola

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/2/10
  Viestit:
  45
  Tykkäykset:
  0
  Noista mainitsemistasi ongelmista...

  *Mulla ainakin 1.5 kaatui usein puheluiden yhteydessä, niitä avatessa vastaanottaessa. 2.1 päivityksessä tämä ongelma taasen korjaantui. Päivityksen jälkeen puhelimeni ei ole kaatunut kertaakaan. Vaihdoin kyllä päivityksen yhteydessä myös Helixlauncheriin, joka on varsin mainio.

  *Kyllä kuvakkeet ja widgetit mulla liikkui työpöytien välillä ihan vaan raahaten ilman mitään ongelmia?

  *Ei tuo exchange sähköposti minulla ainakaan ilmoita saapumisesta kuin kerran ja sen jälkeen saapi olla ihan rauhassa? Kokoajan inboxissa kuitenkin lukemattomia sähköposteja, joita en ole jaksanut poistaa... Kerran viikossa sitten siivoan inboxin kun aikaa ja jaksoa on.

  *WiFi on toiminut minulla moitteettomasti... Toisaalta käytän sitä oikeastaan vaan töissä.

  Ainoa asia mihin olen pettynyt on se, että tuke multi touchille / pinch zoomille ei tullut.
   
 3. Wizzz

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  25/10/05
  Viestit:
  388
  Tykkäykset:
  1
  Kuvakkeiden ja widgettien siirtäminen työpöydältä toiselle näyttääkin tosiaan onnistuvan. Kuvake pitää ottaa kiinni ja viedä reunan lähelle. Kun siinä odottelee jonkin aikaa, niin siirrytään toisella työpöydälle.

  Itselläni on tällä hetkellä käytössä vain POP3-tilejä. Noiden kanssa tulee turhia ilmoituksia.

  Mullakin WiFi toimii välillä pitkäänkin ongelmitta, mutta sitten tökkää yhtäkkiä. Tätä ei tapahtunut aikaisemmalla softalla kertaakaan. WiFiä ei käytännössä voi enää pitää huoletta päällä koko ajan, kun välillä yhteys katkeaa ja ei enää palaudu ilman WiFin sulkemista. Tuo tapahtui taas äsken...
   
 4. Wizzz

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  25/10/05
  Viestit:
  388
  Tykkäykset:
  1
  Onko kellään muulla muuten sellaista ongelma, että merkkiäänien voimakkuutta (notification volume) ei voi säätää? Sen voimakkuus on aina sama kuin soittoäänen voimakkuus (ringer volume). Sama ongelma on kaikilla eri softilla, joita olen kokeillut. Esim. Quick Settings vaikuttaa aluksi vaihtavan voimakkuutta, mutta kun tilannetta menee katsomaan uudelleen, niin muutosta ei ole tapahtunut. Ringer- ja notification-äänenvoimakkuus ovat aina samoja. Tuo on huono juttu, kun itselläni tekstarin merkkiääni on niin kova, että tulee paskat housuun, mutta varsinaista soittoääntä ei kuule kunnolla, jos voimakkuutta säätää hiiljemmalle. Ilman erillistä softaa merkkiäänen voimakkuutta ei kai voi edes säätää? En ole ainakaan löytänyt mitään asetusta, joka siihen vaikuttaisi.
   
 5. Tiskat

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/4/10
  Viestit:
  12
  Tykkäykset:
  0
  Auttaisko tämä: Asetukset > Ääni ja näyttö > Soiton äänenvoimakkuus. Sitten täky pois kohdasta "Käytä saapuvien puheluiden äänenvoimakkuutta ilmoituksissa".
   
 6. Wizzz

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  25/10/05
  Viestit:
  388
  Tykkäykset:
  1
  No sieltähän se vastaus löytyi. On jäänyt huomaamatta tuollainen ruksi. Kiitos paljon vinkistä. Nyt uskaltaa taas ottaa viestejä vastaan ilman, että on pelkoa housujen vaihtamisesta ;)
   
 7. Wizzz

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  25/10/05
  Viestit:
  388
  Tykkäykset:
  1
  Päivitetty taas bugilistaa... Johan noita on kertynyt.
   
 8. Qwertyi

  Qwertyi Vuoden foorumilainen 2010, VIP vuodesta 2016

  Palaute - 100%
  26   0   0

  Liittynyt:
  7/12/05
  Viestit:
  29276
  Tykkäykset:
  7526
  Puhelinmalli:
  Sony Xperia XZ1
  Kannattaisiko tuota bugilistaa laitella ehkä sinne suuntaan jossa listauksesta olisi hyötyä?
   
 9. Wizzz

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  25/10/05
  Viestit:
  388
  Tykkäykset:
  1
  Niinpä... Osittainen lista on itse asiassa jo lähetetty Suomen tukeen, mutta sillä ei hyvin todennäköisesti ole mitään merkitystä. Sitä kautta se ei mene eteenpäin. Sen kun tietäisikin, minne lista pitäisi lähettää, että menisi "perille". Tuesta ei herunut lisätietoja, kun kysyin. Joka tapauksessa tässä ketjussa olisi tarkoitus kerätä listaus bugeista ja lähettää se eteenpäin. Lisäksi on tietysti hyvä listata bugit yhteen paikkaan, että mahdolliset uudet ostajakandidaatit voivat arvioida, ovatko puhelimessa olevat bugit sellaisia, joiden kanssa voi henkilökohtaisesti tulla toimeen.
   
 10. Qwertyi

  Qwertyi Vuoden foorumilainen 2010, VIP vuodesta 2016

  Palaute - 100%
  26   0   0

  Liittynyt:
  7/12/05
  Viestit:
  29276
  Tykkäykset:
  7526
  Puhelinmalli:
  Sony Xperia XZ1
  Hyvähän noita bugeja on kerätä, mutta näissä bugilistoissa on myöskin se harmaa puoli että helposti eksyttävät puhelimesta kiinnostuneet toisille markkinoille. ;)
   
 11. Preestley

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/1/08
  Viestit:
  262
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Samsung Omnia 7 Saunalahti
  Onneks tossa listassa ei oo yhtään mua oikeesti haittaavaa "bugia". Ihmiset on nykyään niin kauheen vaativia, kun pitäs saada mersun laatua ladan hinnalla.

  Kauheeta jos ei albumin kannet näy vaakatasossa tai toisinpäin. Multi touch, elämääkin turhempi optio. Tai sitten mun luuri on vaan paljon parempi kun muilla, kun ei ole puoliakaan noista epäkohdista :D
   
 12. Mr.Tyson Vieras

  0   0   0

  Tuo ainakin otti silmään, että 'näytön herkkyys on huono jos puhelin on pöydällä'. Kaiketi kapasitiivisen näytön ominaisuus, eikä bugi/vika. Eli luurin pitää saada kunnolla maata että kapasitiivinen näyttö toimii oikein. Eli + ja - navat ikäänkuin.. Resistiivinen näyttö taas perustuu fyysiseen paineeseen, niin se toimii normaalisti myös pöydällä tms. ollessa. Ehkä ymmärsitte pointin. Joku paremmin osaava voi selittää tarkemmin. :)
   
 13. jjs Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/7/06
  Viestit:
  689
  Tykkäykset:
  22
  Puhelinmalli:
  Honor 7
  Nimenomaan näin. Ei se sähkö kulje jos ei ole kuin yksi kontakti.
   
 14. Wizzz

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  25/10/05
  Viestit:
  388
  Tykkäykset:
  1
  Hyvä, jos olet itse puhelimeen tyytyväinen. Sullahan taisi tosin olla puhelimessa hieman tuoreempi softa kuin se joka tuli NPS:än kautta? Voihan se olla, että siinä on jo liiskattu osa noista bugeista.

  Se on totta, että osa bugeista ei ole niin haittaavia kuin toiset. Niitä oikeasti häiritseviä on kuitenkin aivan liikaa. Osa listan asioista on vain huomioita ja puhelimen tai käyttiksen ominaisuuksia. Kaikki eivät ole varsinaisia bugeja.

  Niin kuin olen kirjoittanut aikaisemmin, niin olisin itse tyytyväinen puhelimeen nykyisellään, jos vain nuo 2.1-päivityksen myötä tulleet bugit saisi pois. Alla vielä kertauksena joitakin pahimpia ongelmia. Nuoko pitäisi siis vain hyväksyä? Olen kyllä eri mieltä asiasta. Vaikka puhelin ei maksakaan 900 euroa, niin minusta on oikeus vaatia, että perusasiat toimivat.

  * WiFi pätkii jatkuvasti. 1.5-versiolla toimi ongelmitta.
  * Google-tilin kirjautumisvirhe. Salasana on muka muuttunut, vaikka ei ole. Estää esim. kalenterin käyttämisen.
  * Akku kuluu loppuun, jos puhelimen kameraa erehtyy käyttämään hetkisenkin. Prossu jumittuu 800 MHz:iin. Kameran etsimen kuva on käyttökelvottoman tumma. Korjautuu välillä itsestään.
  * Puhelin ilmoittaa vähän väliä uusista sähköposteista. Jo luetuista posteista tulee lukemattomia.
  * Musikkisoitin on käyttökelvoton. Musiikki pätkii ja rätisee. Häiritsee varmasti, jos kuuloaistia on tallessa vähänkin.
  * Puhelimen suomenkielen käännökset ovat vitsi.
  * Puhelimessa ei ole minkäänlaista palomuuria. Kaikilla ohjelmilla on täydet oikeudet nettiin.
  * GPS on käyttökelvoton, sijainti pomppii jatkuvasti kymmeniä metrejä sivuun (varmaan ihan hardware-vika omassa puhelimessa).
  * NPS ja muut hallintasoftat ovat täysin käyttökelvottomia tekeleitä.

  Ja jos mennään tuolle mersu-lada-vertauskuvalinjalle, niin myös ladassa niin kuin mersussakin on jonkinlainen takuu. Jos siinä on radio, niin sen tulee toimia. Jos moottori sammuu vähän väliä, niin vika selvitetään ja korjataan takuuseen. Ja onhan se kiva, että ovetkin saa lukkoon, ettei kuka tahansa pääse autolla ajelemaan ;)

  Niin ja hinnalla ei valitettavasti ole nykyään mitään tekemistä softan bugittomuuden kanssa. Mä voisin maksaa ekstaa bugittomasta puhelimesta, mutta sellaista ei valitettavasti ole. Ongelmia on niin keskihintaisissa malleissa kuin malliston yläpäässä. Keskeneräistä softaa pusketaan markkinoille tarkoituksella.
   
 15. Wizzz

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  25/10/05
  Viestit:
  388
  Tykkäykset:
  1
  Jep, noinhan se on. On tosiaan ihan vain kapasitiivisen näytön ominaisuus.
   
 16. Preestley

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/1/08
  Viestit:
  262
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Samsung Omnia 7 Saunalahti

  Tosta listasta allekirjotan vaan ton kameran etsimen tummuuden/liika valotuksen ja palomuurihomman, muut toimii mulla kyllä moitteettomasti. kokeilin muutama päivä sitten tota prossu bugia ja puhelin pysy päällä 2 ja puoli päivää vaikka prossu huusi hoosiannaa koko sen ajan. Käännöksen on kyllä huvittavia, muttei häiritse, osa korjaantu tossa JD4 firmiksessä.

  Sähköpostin osalta ei valittamista, mutta käytänkin gmailia, ilmeisesti muissa postityypeissä ongelmaa esiintyy.

  Ajelin eilen Samroidmodin sisään ja nythän tällä jo pärjäilee oikeenkin mukavasti, on live wallpaperit ja mikä parasta, pääsin pantheonista eroon lopullisesti. Ei siis toimi JD4:llä vaan aikasemmilla.

  NPS:hän on ihan aataminaikanen ohjelma jo, taisi olla mukana jo kun ostin d500:sen 5 vuotta sitten :p
   
 17. Wizzz

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  25/10/05
  Viestit:
  388
  Tykkäykset:
  1
  Ilman bugia akku kestää päälle 4 vuorokautta, joten on ihan merkittävä ero. Toivottavasti korjaus tulee joskus ;)

  Jep, gmail toimii täälläkin oikein. Sillehän on oma softansa. Se perus sähköpostisofta kenkkuilee ainakin pop3-tyyppisten postilaatikoiden kanssa.

  Tuo houkuttelisi kyllä muakin. Pitäisi vain laittaa puhelin aluksi huoltoon, kun GPS ei toimi kunnolla. Sen jälkeen voisi päivitellä. Onhan tässä vielä takuuaikaa jäljellä melkein pari vuotta ;)
   
 18. Preestley

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/1/08
  Viestit:
  262
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Samsung Omnia 7 Saunalahti
  Melkeen kokonaisen päivän oli samroidit puhelimessa, ei vaan riitä raudassa puhti pyörittämään sulavasti noita kaikki hommia mitä tosta löyty.

  Siirryin takasin JD4:ään kun siinä on kaikki suunnilleen kohillaan. Helixillä pyörii pätkimättä.
   
 19. jakevm70

  jakevm70

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/11/04
  Viestit:
  666
  Tykkäykset:
  2
  Ei mitään noista bugeista, ainut mikä minua häiritsee on se että vaikka luurissa on ollut näyttö lukittuna niin taskussa ollessaan soittelee milloin kellekin.

  Edit: Nojoo, nuo käännökset...
   
 20. Wizzz

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  25/10/05
  Viestit:
  388
  Tykkäykset:
  1
  Onko muilla ongelmia uusimman Dolphin Brower HD (2.0):n ja YouTuben kanssa? Minulla selain hyytyy täydellisesti, jos erehtyy klikkaamaan linkkiä, joka vie YouTubeen. Sivu tulee kyllä näkyviin, mutta sen jälkeen selainprosessi jää jumiin ja se on pakko tappaa. Loistoselain on muuten. Vielä kun tuohon saisi mahdollisuuden järjestää kirjanmerkkejä kansioihin, niin se olisi siinä.
   

Jaa tämä viestiketju