• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Ostetaan Android ”ei haittaa käyttöä” ~100€

Haralde

Harrastus tämä missä muutkin
Palaute - 100%
79   0   0
Liittynyt
8.1.2017
Viestit
1110
Reaktiopisteet
1338
Puhelinmalli
iPhone 12 Mini 🥰
Hakusessa jonkulainen Android, esim. vähän vanhempi flagshippi, jossa saa olla osumaakin. Hinta siellä saturaisen tietämillä.

Näyttö mielellään iso. Kaapissa näitä kumminkin pyörii jollain. Voi esittää ohi vaatimustenkin, mutta iso näyttö oltava.

Nouto Oulusta tai postilla.
 
Viimeksi muokattu:
Palaute - 100%
2   0   0
Liittynyt
26.1.2021
Viestit
40
Reaktiopisteet
21
Puhelinmalli
Huawei mate 10 pro
Hakusessa joku vähän vanhempi Android flagshippi (~3v vanha), jossa saa olla ”ei haittaa käyttöä” osumaa. Takalasi ja vaikka takakamerakin saa olla p****na, mutta näytön tulis olla ehjä. Hinta siellä saturaisen tietämillä enintään.

Näyttö mielellään iso. Katellaan jos innostuis jonkun hommaan. Kaapissa näitä kumminkin pyörii jollain. Voi esittää ohi vaatimustenkin, mutta iso näyttö oltava.

Nouto Oulusta tai postilla. Katotaan ehdinkö tulla järkiin ja lopettaa tämmösen haihattelun. 🙄
Mate 10 pro. Lähes priima kuntoinen 80 eur
 

Eehoo

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
88   0   0
Liittynyt
1.1.2003
Viestit
7281
Reaktiopisteet
521
Puhelinmalli
Nokia 9 Pureview , Elisa , Helsinki
nokia 5,1 plus . hetken kokeiltu takuullinen , laitoin yv
 

Haralde

Harrastus tämä missä muutkin
Palaute - 100%
79   0   0
Liittynyt
8.1.2017
Viestit
1110
Reaktiopisteet
1338
Puhelinmalli
iPhone 12 Mini 🥰
Pikkusen antero taas houkuttelis Chromecastin kaveriksi, niin laitetaas verkot vesille. 🤦🏼
 
Top Bottom