1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Mobiili.fi Analyytikko: iPhone 7 Plussan kysyntä odotettua parempaa – yksi syy räjähtelevät Galaxy Note7:t

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 26/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  559
  Tykkäykset:
  0
  [​IMG]
  iPhone 7 Plus ja iPhone 7.


  KGI Securitiesin analyytikko Ming-chi Kuon mukaan iPhone 7 Plussan kysyntä on osoittautunut odotettua paremmaksi. Kuo tunnetaan erityisen hyvistä tiedoistaan tulevista Apple-tuotteista. Kuon tuoreesta raportista kertoo muun muassa 9to5Mac.

  iPhone 7:n toimitukset ovat kuitenkin jäämässä alle iPhone 6s:n, Kuo toteaa. iPhone 7:ää ja iPhone 7 Plussaa ennakkotilattiin suunnilleen toisiaan vastaavat määrät. Kuo nosti nyt ennustettaan loppuvuoden iPhone-toimituksista 60-65 miljoonasta 70-75 miljoonaan, mutta iPhone 7 ja iPhone 7 Plussan toimitukset olisivat silti jäämässä jälkeen iPhone 6s -lanseerauksesta.

  Yhtenä syynä erityisesti suuremman iPhone 7 Plussan suosioon Kuo pitää Samsungin epäonnistumista Galaxy Note7:n kanssa. Kun asiakkaat eivät halua itselleen räjähtävää – tai edes räjähtävän maineessa olevaa puhelinta – ovat he siirtäneet katseensa muualle, mikä hyödyttää Applea. Lisäksi toinen iPhone 7 Plussaa tukeva tekijä on vain siitä löytyvä kaksoiskamera.

  KGI:n kyselyn perusteella iPhone-väreistä suosituin on uusi kiiltävä peilimusta, jonka valitsi 30-35 prosenttia ennakkotilaajista maailmanlaajuisesti, Kiinassa jopa 45-50 prosenttia. Kyseinen väri on herättänyt paljon huomiota myös naarmuuntumisherkkyydellään.

  Tallennusmuistivaihtoehdoista suosituin on ollut malliston keskimmäinen 128 gigatavua tarjoava vaihtoehto.

  iPhone 7 -puhelinten alun toimitusvaikeudet johtuvat useammasta kuin vain yhdestä tekijästä. Plus-mallin hyvän kysynnän ohella syitä ovat peilimustan värin suosio sen ollessa Applelle huomattavasti muita vaikeampi valmistaa johtaen vain 60-70 prosentin tuotantosaantoon. Toisin sanoen peilimustan värin kanssa sutta ja sekundaa syntyy muita värejä enemmän. Lisäksi iPhone 7:t tulivat tänä vuonna myyntiin 28 maassa ensimmäisessä aallossa verrattuna esimerkiksi vain 12 maahan viime vuonna, mikä on heikentänyt saatavuustilannetta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju