Mobiili.fi Analyytikko: Apple suurin hyötyjä Samsungin Note7-fiaskosta – jopa 5–7 miljoonaa vaihtaa...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 17/10/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2076
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  iPhone 7 Plus ja iPhone 7.


  Samsung Galaxy Note7:n tarina päättyi ennen aikojaan, kun valmistaja viime viikolla ilmoitti lopettavansa syttyvien akkujen vaivaaman puhelinmallin valmistuksen ja pyytää puhelimen jo ostaneita palauttamaan sen. Samsung yrittää erinäisten kampanjoiden avulla saada Note7-asiakkaille myytyä Galaxy S7 -malleja, mutta moni tilaaja siirtynee myös muiden valmistajien tuotteisiin. KGI:n analyytikko Ming-Chi Kuo arvelee Applen olevan suurin voittaja Samsungin Note7-fiaskossa.

  Kuon mukaan jopa 5–7 miljoonaa asiakasta saattaa siirtyä Note7-tilauksesta Applen leiriin, kertoo 9to5Mac. Kuon mukaan Note7-tilaajia houkuttelee erityisesti iso iPhone 7 Plus ja sen kaksoiskamera. Arviolta 12 miljoonasta peruuntuneesta Note7-tilauksesta Apple saattaisi Kuon arvion mukaan kaapata jopa yli puolet.

  Osa Note7-tilaajista eittämättä tarttuu Samsungin S7-tarjouksiin, mutta myös muut Android-valmistajat varmasti hyötyvät tilanteesta. Muita potentiaalisia uusia Android-laitteita ovat esimerkiksi Googlen Pixel ja Pixel XL, LG:n V20 sekä tuleva Huawei Mate 9, jonka esittelyn odotetaan tapahtuvan marraskuun alussa.

  Apple julkistaa syyskuussa päättyneen vuosineljänneksen tuloksen ensi viikolla, ja samalla saadaan myös ensimmäisiä virallisia iPhone 7 -myyntilukuja. Aiemmista vuosista poiketen Apple ei tänä vuonna paljastanut iPhonen ensimmäisen viikonlopun myyntiä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju