Mobiili.fi Ammattikuvaaja ja älypuhelin: tältä näyttävät Lappi ja revontulet

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 7/3/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  National Geographic -kuvaajat Stephen Alvarez and John Burcham Suomessa.


  National Geographic -lehden kuvaaja Stephen Alvarez on kiertänyt maailmalla kuvaamassa luonnonihmeitä Lumia-puhelimilla. Vakuuttavaa kuvamateriaalia on kiertueen ansiosta saatu nähdä muun muassa Mount Everestiltä ja Isolta valliriutalta. Viimeiseksi listalle jäivät revontulet, jotka ammattitaitoinen kuvaaja on nyt ikuistanut Lumia 950:llä.

  Alvarezin kuvausretket ovat sisältäneet monia haasteita, kuten erityisen kuumia ja kylmiä olosuhteita, korkeita paikkoja ja vedenpinnan alla toimimista. Suomalaisille tutun valoilmiön Alvarez jätti tarkoituksella viimeiseksi, sillä hän näki revontulet haastavimpana kameroiden kannalta. Älypuhelinten heikko kohta on kuitenkin usein kuvaaminen hämärässä ja revontulet taas kukoistavat vain, kun muuta valoa ei ole.

  Viimeisen luonnonihmeen metsästys johti Alvarezin Norjaan ja Suomeen. Lopputuloksena on jälleen sarja näyttäviä kuvia, joissa pohjoisen luonto ja revontulet pääsevät oikeuksiinsa. Alta löydät joitakin esimerkkejä Microsoftin blogissa julkaistuista kuvista, joiden takaa löytyy Lumia 950.

  [​IMG]
  Revontulet kuvattuna Lumia 950:llä.

  [​IMG]
  Revontulet kuvattuna Lumia 950:llä.

  [​IMG]
  Shamaani järven jäillä Levin lähellä. Kuvattu Lumia 950:llä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju