Mobiili.fi Allo-viestit tulevat Androidilla vaikka et olisi asentanut sovellusta

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 21/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  Googlen uudella juuri julkaistulla Allo-viestisovelluksella lähetetyt viestit saapuvat vastaanottajien Android-puhelimiin ilmoituksina, vaikka he eivät olisi vielä sovellusta asentaneetkaan.

  Ilmoitus mahdollistaa myös vastaamisen tekstimuotoisella viestillä tai siirtymisen Play-kauppaan, josta Allo-sovelluksen voi asentaa.

  Android Central -sivusto on jakanut esimerkkikuvankaappauksen, miltä ilmoitus Allo-viestistä näyttää, jos ei ole sitä vielä puhelimeensa asentanut. Ominaisuuden kerrotaan toimivan hieman vaihtelevasti, eli syystä tai toisesta kaikille ei ilmoitusta välity. Allo-viestejä voi lähettää yhteystiedoista löytyville henkilöille heidän puhelinnumeronsa perusteella. Koska vastaanottajalle Allon kautta saapuva viesti voi tulla yllätyksenä, voi lopputuloksena olla myös yllättävän outoja vastauksia.

  [​IMG]
  Android Centralin jakama kuva Allo-ilmoituksesta, kun sovellusta ei ole asennettuna.


  Google hyötyy tältä osin vahvasta asemastaan sen kehittämässä Android-käyttöjärjestelmässä sekä erityisesti käytännössä kaikissa täällä myytävissä Android-laitteissa olevissa Google Play -palveluista, jotka mahdollistavat Googlen lähettävän ilmoituksen.

  Allo tulee saataville Androidille Google Playsta ja iPhonelle App Storesta, mutta Suomen osalta sovelluskaupoissa Alloa ei vielä ole. Sovelluksen pääsee kuitenkin jo lataamaan jo muun muassa käyttämällä yhdysvaltalaista sovelluskauppaa. Maailmanlaajuiseksi Allon saatavuuden on tarkoitus laajentua tulevien päivien aikana. Lisäksi suoraan Allon Android-version asennustiedoston voi ladata tästä tai tästä.

  Allon selkeimmin sen kilpailijoista erottuvat ominaisuudet – älykkäät automaattiset vastaukset sekä Google assistant – toimivat toistaiseksi vasta englanniksi.

  Muilta osin Allo on varsin tavallinen moderni, kattava viestisovellus. Muun muassa kuvia voi koristella omin piirroksin tai tekstein, lähettää tarrakuvakkeita sekä helposti lähetyspainiketta ylös- tai alaspäin pyyhkäisemällä suurentaa tai pienentää lähetettävän viestin esityskokoa. Lisäksi Allolla voi lähettää myös viestejä, jotka katoavat näkyvistä tietyn ajan jälkeen ja joista kerrotaan hillityin ilmoituksin

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju