Mobiili.fi Alkuperäinen Moto 360 ei saa Android-jättipäivitystä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 13/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Vuoden 2014 Moto 360 lataustelakassaan.


  Tänä päivänä markkinat ovat pullollaan pyöreänäyttöisiä älykelloja, mutta vuonna 2014 sitten kyseinen muoto oli harvinaisempi. Muun muassa tuosta syystä Moto 360 sai julkaisunsa aikaan paljon huomiota osakseen. Pian kahden vuoden ikäinen kello alkaa kuitenkin pikkuhiljaa siirtyä eläkkeelle, sillä seuraava suuri Android Wear -päivitys ei enää saavu sen käyttäjien saataville.

  Motorolan teknistä tukea tarjoava Twitter-tili varmisti menneenä viikonloppuna, että alkuperäinen Moto 360 ei tule saamaan Android Wear 2.0 -päivitystä. Kyseisessä päivityksessä Googlen alustaa käyttävät kellot saavat monia Android N:stä löytyviä ominaisuuksia ja aiempaa enemmän itsenäisyyttä.


  @timo_capa Unfortunately, Moto360 1 Gen will not receive the new update 2.0

  — Motorola Support (@Moto_Support) 10. kesäkuuta 2016

  Viime vuonna julkaistuun toisen sukupolven Moto 360 -älykelloon keskustelussa ei oteta kantaa. Kellon nuoren iän huomioon ottaen lienee turvallista olettaa, että se pääsee vielä Android Wear 2.0:n piiriin.

  Ensimmäisen sukupolven Moto 360 ei kuitenkaan ole kuolemassa täysin. Motorolan mukaan uudet tietoturvauhat arvioidaan tapauskohtaisesti ja kellolle tuodaan edelleen näihin liittyviä päivityksiä tarpeen tullen.


  @timo_capa We will implement essential patches. As new security issues emerge, we will evaluate them and update your device as needed.

  — Motorola Support (@Moto_Support) 10. kesäkuuta 2016

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju