• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty ALE Samsung Galaxy S10 128GB Prism Black paketti + 14kpl kuoria + 5kpl lasikalvoa - Espoo

Tila
Ei auki vastauksille.

tim0so

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
2   0   0
Liittynyt
16.7.2014
Viestit
31
Reaktiopisteet
1
Puhelinmalli
Note
Takuu
Kyllä, 5.03.2021 asti
Kuitti
Kyllä
SIM-lukittu
Ei
Väri
Prism Black
Tallennustila
128GB
Kunto
Erinomainen
Vaihto
Ei
Hintapyyntö
520
Sijainti
Espoo
Toimitustavat
Nouto/Sovittavissa
Myyjän nimi
Timo
Myyjän sähköposti
samsungrek@gmail.com
Myyjän puhelinnumero
0407694047
Täydellinen Samsung Galaxy S10 128GB Prism Black paketti nyt myynnissä! Ostettu 5.3.2019 Takuukuitti mukaan 24kk. Myyn puhelimen pois koska siirryin toiseen malliin.

Aina ollut käytössä suojakuori eli mitään naarmuja ei näy edes hiusnaarmuja missään. Heti kun puhelin on otettu käyttöön on siihen asennettu dbrand skin (Black Swarm) suoja puhelimen takakanteen sekä kameraan eli tästä vielä extrasuoja aina ollut. Kuvista näkyy myös että lasikalvo on asennettu. AKG kuulokkeita ei ole edes käytetty.

Pakettiin kuuluu kaikki kuvassa näkyvät tuotteet:
-Takuukuitti, takuu jäljellä 5.3.2021 asti (24kk takuu)
-Alkuperäinen paketti sisällöineen.
-14kpl suojakuoria Samsung Galaxy S10 -puhelimelle, 13/15 ovat käyttämättömiä. Olen käyttänyt eniten tuota nahkajäljitelmää, joka minusta täydellisin sekä viikon yhtäläpinäkyvää.
-5kpl lasikalvoa Samsung Galaxy S10 -puhelimelle
-1kpl Protect Skins Carbon fiber Samsung Galaxy S10 -puhelimelle
 

Liitteet

Viimeksi muokattu:

tim0so

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
2   0   0
Liittynyt
16.7.2014
Viestit
31
Reaktiopisteet
1
Puhelinmalli
Note
Up - hintaa alennettu extra alas 😎
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom