Mobiili.fi Alcatelin nerokas temppu: puhelimen myyntipakkauksesta VR-laite käden käänteessä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 23/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2083
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Alcatelin puhelimen myyntipakkaus onkin VR-silmikko.

  [​IMG]
  ”VR-laatikossa” tulevat Alcatelin uudet Idol 4 ja Idol 4S -puhelimet.


  Virtuaalitodellisuus on yksi vuoden 2016 Mobile World Congressin kantavia teemoja. Suurimmista nimistä erityisesti Samsung panostaa siihen nyt vielä aiempaakin suuremmalla voimalla. Pienemmät pelurit taas tarjoavat omia luovia ratkaisujaan, kuten vaikkapa Alcatel.

  Alcatelin uudet Idol 4 ja Idol 4S -puhelimet toimitetaan myyntipakkauksessa, joka avauksen jälkeen toimii puhelin siihen kiinnitettynä virtuaalilaseina. Ratkaisu on monessa mielessä nerokas: olisi turhaa kääriä kokonaisuus vielä erikseen myyntipaketteihin ja näin Alcatel saa kätevästi promottua omia VR-lasejaan. Ei olisi suuri yllätys, jos Alcatelin ratkaisu saisi muut seuraamaan perässä VR-ratkaisujensa paketoinnissa.

  Pikatestissä Alcatelin virtuaalilasiratkaisu vaikutti toimivalta ja tarkkuus kohtuulliselta. Pakkaus muuntuu silmikoksi hyvin helposti muutamasta osasta ja asettamalla puhelin silmikon sisälle.

  Suomessa Alcatel-puhelimia myy vain Elisa. Uusien Idol-puhelinten tarkasta myyntiintulon ajankohdasta ei ole vielä kerrottu.

  Alcatelin Idol 4 ja Idol 4S -puhelimiin itsessään voi tarkemmin tutustua aiemman uutisemme avulla.

  [​IMG]
  Myyntipakkauksesta muodostuu aivan kelvollinen virtuaalitodellisuuden kehikko. Pakkaus on muovia, ja itse asiassa kokonaisuutena ratkaisu muistuttaa yllättävän paljon ulkoisesti Samsungin Gear VR -laitettakin.


  [​IMG]

  [​IMG]
  Idol 4 -puhelin VR-silmikon sisällä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju