Mobiili.fi Alcatelilta jättiakulla varustettu puhelin – jopa yli tuplasti iPhonen verran latinkia

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 27/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Alcatelin uutuus keskittyy akkuun.

  [​IMG]
  Alcatel Pixi 4 Plus Power.


  Alcatel on julkistanut uuden Pixi 4 Plus Power -älypuhelimen, jonka erikoisuus on tavallista suuremman kapasiteetin akku.

  Pixi 4 Plus Power sisältää 5 000 milliampeeritunnin akun. Tätä voi verrata esimerkiksi uuden iPhone 7:n 1 960 milliampeerituntiin tai iPhone 7 Plussan 2 900 milliampeerituntiin. Lukuisissa Android-huippupuhelimissa tyypilliset akkukapasiteetit ovat myös 3 000 – 4 000 milliampeerituntia.

  Alcatelin mukaan sen uutuuden akusta riittää virtaa 2,7 päivän käyttöön ilman latausta, 22 tunnin verkkoselailuun Wi-Fi-yhteydellä, 14 tunnin videon suoratoiston verkosta tai 5 päivän keskeytyksettömään musiikinkuunteluun.

  Alcatelin uutuus saattaa saapua myyntiin myös Suomessa, jossa muun muassa Elisa on viime aikoina toiminut Alcatel-puhelinten jälleenmyyjänä.

  Pixi 4 Plus Power tukee myös pikalatausta ja sitä itseään voidaan myös käyttää virtalähteenä muille laitteille.

  Multa ominaisuuksiltaan kuin akultaan Pixi 4 Plus Power on varsin keskinkertainen: 5,5 tuuman näyttö 1280×720 pikselillä, 13 megapikselin taka- ja 5 megapikselin etukamera, vain 1 gigatavu RAM-muistia, 8 gigatavua sisäistä tallennusmuistia ja muistikorttipaikka, kaksi SIM-korttipaikkaa sekä vain 3G-verkkoyhteydet. Käyttöjärjestelmänä on Android 6.0 Marshmallow -versiona. Painoa puhelimella on 202 grammaa ja paksuutta 9,9 millimetriä.

  Alcatel Pixi 4 Plus Powerin akku on suuri, mutta ei läheskään suurin älypuhelimissa. Oukitel on tuonut myyntiin hurjalla 10 000 milliampeeritunnin akulla varustetun puhelimen, mutta se ei ole suoraan Suomessa saatavilla.

  [​IMG]
  Alcatel Pixi 4 Plus Powerin eri värivaihtoehdot.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju