Mobiili.fi Alcatel esitteli myös uutuuksia – kolme puhelinta ja älykello

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 4/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2103
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Alcatel OneTouch Pop Up


  Monien muiden valmistajien lisäksi myös Alcatel on esitellyt uusia laitteita IFA-messuilla. Kokonaisuudessaan Alcatel julkisti kolme älypuhelinta ja mielenkiintoisen älykellon. Alcatelin laitteet saattavat tulla myyntiin myös Suomessa, koska Elisa myy yhtiön laitteita täkäläisillä markkinoilla. Alcatelin uutuuksista kertoi GSMArena.

  Alcatel OneTouch Pop Up

  Pop Up on teknisten ominaisuuksien valossa joukon paras laite, vaikka se sijoittuukin älypuhelinten keskikastiin. Viiden tuuman kosketusnäytön tarkkuus on HD-tasoa ja laitteen nopeudesta huolehtii Qualcommin Snapdragon 610 -järjestelmäpiiri kahden gigatavun RAM-muistin kera. 16 gigatavun tallennustilaa voi laajentaa muistikortin avulla.

  Näiden lisäksi laitteessa on 13 megapikselin takakamera, viiden megapikselin etukamera, 2 000 milliampeeritunnin akku ja tuki 4G-verkkoyhteyksille.

  Alcatel OneTouch Pop Star

  Pop Starista tulee markkinoille kaksi eri versiota. 4G-versio käyttää Mediatekin MT6580 -suoritinta, kun taas 3G-versio käyttää MT6736P -suoritinta. Laitteissa on gigatavu RAM-muistia, kahdeksan gigatavua tallennustilaa ja kahdeksan megapikselin takakamera. Omakuvat otetaan viiden megapikselin kameralla.

  Viiden tuuman näytön tarkkuus on 1280×720 pikseliä – eli HD-tasoa. Pop Upin tavoin Pop Star -malleissa on 2 000 milliampeeritunnin akut. Pop Star -laitteiden erikoisuus on niiden vaihdettavat takakuoret. Saataville tulee todella paljon erilaisia vaihtoehtoja lähes jokaiseen makuun.

  [​IMG]
  Alcatel OneTouch Pop Star saa laajan valikoiman erilaisia takakuoria


  Alcatel OneTouch Go Play

  Go Play on astetta heikomman luokan laite, mutta sopisi varmasti hyvin nuoremmille lapsille. IP67-luokiteltu laite on vesi- ja pölytiivis sekä Alcatel kertoo puhelimen olevan iskunkestävä. Sen ei siis pitäisi hätkähtää pienistä putoamisista.

  Laitteen teknisiä tietoja ovat Snapdragon 410 -järjestelmäpiiri, viiden tuuman TFT -näyttö HD-tarkkuudella, gigatavu RAM-muistia, kahdeksan gigatavua tallennustilaa sekä kahdeksan ja viiden megapikselin kamerat.

  [​IMG]
  Alcatel OneTouch Go Play


  Alcatel Go Watch

  Alcatel on aiemmin jo esitellyt OneTouch Watch -älykellonsa, joten yhtiö ei ole ensimmäistä kertaa älykellomarkkinoilla. Kovaan käyttöön suunniteltu Go Watch toimii niin Android- kuin iOS-laitteiden kanssa. Se ei käytä mitään tunnettua käyttöjärjestelmää.

  Go Watchissa on 1,22 tuuman lähes pyöreä IPS LCD -kosketusnäyttö 240×204 pikselin tarkkuudella. Kellon sisuksista löytyy 180 megahertsin taajuudella toimiva Cortex-M4 -suoritin. 225 milliampeeritunnin akulla kellolle luvataan 2-5 päivää käyttöaikaa.

  [​IMG]
  Alcatel Go Watch

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju