AL21 kokemuksia

Keskustelu osiossa 'BenQ ja Siemens', aloittaja jtek, 12/6/06.

 1. jtek

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/12/03
  Viestit:
  10
  Tykkäykset:
  0
  Onko kyseisestä puhelimesta jollain mitään kokemuksia? Etsiskelen pienikokoista - tyylikästä puhelinta, jossa ei tarvitse olla mitään ihme ominaisuuksia. Simpukat eivät kiinnosta, jos joku muukin luuri tulee mieleen niin suosittele ihmeessä. Alle 200e hintaa ja siis kameraa yms muuta hilavitkutinta ei tarvitse löytyä luurista.
   
 2. Mika.M

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/12/02
  Viestit:
  13
  Tykkäykset:
  0
  Vaimolle ostettiin juuri AL21 luuri.
  Yläkannessa olevat näppäimet ovat tukevan tuntuiset, mutta numeronäppäimet on turhan pienet ja tunnottomat. Sopii ehkä naisten sormille sitten paremmin.
  Näyttö on kyllä kirkas ja selkeä, mutta hieman ihmetyttää tuo näytönsäästäjän toiminta. Siihen saa siis valittua mm. kellon ja muita näyttötapoja. Kello ei näy näytössä koko aikaa vaan vilkahtaa aina noin 5sek. välein, nopeat silmät saa olla että näkee esim. onko jäänyt vastaamattomia puheluita. Niistä nimittäin jää vain pieni nuoli näytön reunaan, joka näkyy vain kellon vilkahduksen aikana...
  Data kaapelia ei tule mukana, mutta ainakin S55:n kaapeli sopii ohjelmistoineen AL21:een. Kuvien ja soittoäänten siirtely kävi "raahaa -> pudota" -menetelmällä, joka on kätevää.
  Akun kestosta en osaa vielä sanoa mitään, kun puhelin on ollut niin vähän aikaa vasta käytössä ettei akku ole vielä "sisäänajettu".
  Vaimo on ollut tyytyväinen pikku outouksista huolimatta verrattuna vanhaan puhelimeen (Siemens C55).
   
 3. jtek

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/12/03
  Viestit:
  10
  Tykkäykset:
  0
  Laitatko tietoa akunkestosta sit kun tiedäy. Jos ei käytä näytönsäästäjää, niin ei varmaan sit tota sun ongelmaa. Miten antennin laita ja ottaako mikrofoni herkästi ilmavirtauksen kiinni? Itsellä oli aiemmin sl55, minkä näyttö meni tossa hajoamaan ja koko sekä ulkonäkö miellytti, mutta akunkesto ja toi ilmavirran kierto olivat huonot ominaisuudet. Sen näppäimistön koon kanssa ei itsellä ollut ongelmia.
   
 4. Mika.M

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/12/02
  Viestit:
  13
  Tykkäykset:
  0
  Otin eilen näytönsäästäjän pois päältä ja näyttö vilkkui edelleen. Ainoa ero oli se, että kello poistui ja taustakuva vilkkui sen tilalla... Jos taustavalon ottaa pois käytöstä (siis liukuläpän ollessa kiinni -toiminto) näyttö menee niin pimeäksi ettei siitä näe mitään. Ilmeisesti näyttöön ei saa valoa palamaan jatkuvasti.
  Antenniahan tossa ei ole näkyvissä, jos sitä tarkoitit?
   
 5. jtek

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/12/03
  Viestit:
  10
  Tykkäykset:
  0
  Tarkoitin kuuluvuutta. Omassa sl55ssa mikä kans oli tuollainen liukulkäppä, niin hävisi jossain tietyissä paikoissa kenttä vaikka muilla puhelimilla ei niin ongelmia... Eli luultavimmin sisäisen antennin tehossa oli puutetta. Miten kauan akku on kestänyt normaalikäytössä?
   
 6. Mika.M

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/12/02
  Viestit:
  13
  Tykkäykset:
  0
  Tuntuu kestävän korkeintaan kaksi ja puoli päivää, kun pitää ympäri vuorokauden päällä ja hiukan soittelee... Kaippa se tosta tokenee vielä.
   
 7. Mika.M

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/12/02
  Viestit:
  13
  Tykkäykset:
  0
  Eipä tunnu akku kestävän yhtään pidempään vaikka sitä on nyt käytetty pari viikkoa. Eilen oli koko yön latingissa ja illalla oli akku jo loppu, puhekäytössä laite oli päivän aikana n.30min. Otin nyt näytönsäästäjän pois päältä ja vähensin taustavalon määrää puoleen, katsotaan miten se nyt sitten kestää.
  Minkälaisia kokemuksia muilla on akkujen suhteen? Tuntuu olevan tämän mallin suurin ongelma...
   
 8. Mika.M

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/12/02
  Viestit:
  13
  Tykkäykset:
  0
  Edellisen säätelyn jälkeen akku kesti kolme vuorokautta putkeen ja puhumiseen puhelinta käytettiin n.2h tuona aikana. Melkoinen parannus edeliseen... Nyt näyttö on siis täysin pimeä ennen kuin liukuläpän avaa, tämä hiukan hankaloittaa viestien ja vastaamattomien puheluiden seuraamista näytöltä. Emäntä kun vielä käyttää puhelinta kellona niin tuo pimeys on kiusallista.
   

Jaa tämä viestiketju