Aktiiviseen elämään Android max 300e

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja eriit, 16/1/13.

 1. eriit

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/2/11
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Tere!

  No niin huudellaan taas tänne muutaman vuoden jälkeen, eilikkäs uutta puhelinta vailla. Yrittänyt tässä muutaman viikon puhelinmalleja selailla ja etsiskellä omaan käyttötarkoitukseen sopivaa ja malleja tuntuu miljoonia olevan. Siellä missä menenkin on puhelin aina taskussa, Hiihtoa, lenkkeilyä, pyöräilyä (Endomondo kovassa käytössä), kalastelua, metsässä samoilu ja säällä kun säällä, ja saattaahan tuo joskus jopa jäädä yöksi autoon tai kesämökin terassille. Kyllähän tuo tämän hetken puhelin Htc Desire vielä menisi mutta puhelin oma muistitila aina loppu, Wifi paskana, kuoret ns. heikossa hapessa ja muutenkin puhelin sekoilee ja hidastelee.

  Auttakkee, Auttakkee.

  Tässä pari mallia mitkä ainakin kiinnostaa.

  -S3 mini? (Kestääkö käytössä? tosin kestihän tuo Htc parivuotta)
  -Sony Xperia Go? (kiinnostaa paljon, luottavuus ongelmia?)
   
 2. almostpro

  Palaute - 100%
  9   0   0

  Liittynyt:
  25/5/11
  Viestit:
  294
  Tykkäykset:
  13
  Puhelinmalli:
  Onhan noita
  Jos noin paljon painottuu aktiivinen elämä puhelimen käytössä niin kyllä suosittelisin jotain noista IP-suojatuista luureista. Jos ei kaikkia uusimpia speksejä kaipaa (eikä saakaan 300€:lla) niin xperia go taitaa olla yks mitä kannattaa harkita. Ainakin noista kahdesta se on soveltuvampi.
   
 3. jviirret Vieras

  0   0   0

  _mun mielestä_ HTC:n luurit ovat mekaanisesti keskimäärin jämäkämpiä kuin Samsungit, eli tätä silmällä pitäen jättäisin tuon S3:n pois valinnoista. IP luokitellut taas ovat pääsääntöisesti älyttömän kalliita suhteessa suorituskykyyn. Tuo xperia go vaikuttaa "järkevältä", näyttö vain 3.5", mutta juuri siitä johtuen varmaan kestää kohtuullisesti pudotteluakin.
   

Jaa tämä viestiketju