Aktiivi liu'usta ja vähän muusta

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Nokkeli, 5/2/08.

 1. Nokkeli Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  4   0   0

  Liittynyt:
  23/7/06
  Viestit:
  1193
  Tykkäykset:
  25
  Puhelinmalli:
  SGS6
  Kun puhelimessa liukuläppä ja se käytössä (siis vastataan puhelimeen avaamalla liuku jne), niin eikö puhelin palaa perusnäyttöön jos vaikka kirjoittaa tekstaria ja sulkee puhelimen kesken kirjoituksen tai seikkailee jossain muissa valikoissa liuku auki? Liuku siis tosiaan rajottuu vain vastaus toimintoon?

  Toinen kysymys takakannesta joka nitkuu. Tarkempi tarkastelu osoitti vian olevan pikkuruisissa takakannen pitkän sivun lukitus salvoissa. Salvat on kiinnitetty puhelimen kanteen pikkuruisilla kiskoilla ja se kisko on toiselta puolelta irronnut osalta matkaa salvan kohdalta. Siksi kansi joustaa.
  Mahtaako tälläinen mennä takuuseen, vai katsotaanko mekaaniseksi viaksi? Meinaan vaan että turha huoltokeikka jos eivät korjaa.
  Puhelin 6500 Slide, jonka käytettynä hankin ja myyjä sanoi ettei tuollaista ilmennyt hänellä. Postimatkalla sit varmaan hajonnut..
  Olisi purkanut kaupan, mutta aion silti pitää puhelimen. Mutta jos tuota kiskoa ei korjuuta/korjaa niin roskia menee kannen väliin kun se jää vähän rakoselleen.
  Kannattaako tarjota huoltoon? Kuitti on (20.11.07)
  Kännykkäliikkeessa myyjän mielestä huoltoon laittamien melko turhaa ( olen samaa mieltä) koska ovat hyvin tarkkoja näissä kuorien vaurioiden korvaamisessa. Ja myös myyjän melestä takakansi rikki. Päädyimme tilaamaan uuden takakannen. Kokeiltiin liikkeessä uuden puhelimen kantta ja se kävi kun valettu, eikä jättänyt rakosta tai antanut myöten.
   
 2. Paerae

  Paerae Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/12/05
  Viestit:
  2709
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Kuuminthottiii+Elisa:)
  kyllä
  kait se pitäs takuuseen mennä jos vain toteavat että normaalissa käytössä hajonnut.. mut jos susta mitään epäilyttävää tuossa on niin ehdotan purkaan kaupat. ties miten se myyjä sitä heitellyt on.. :/
   
 3. rare

  rare Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/1/08
  Viestit:
  133
  Tykkäykset:
  5
  Tuo riippuu hieman mallista. Aivan uusista puhelimista en tiedä, mutta ainakin 7110 ja 8110 sekä 8850 ja 8910 aktiililäpät toimivat niin, että kun läpän sulkee,- missä tahansa toiminnossa/valikossa, puhelin palaa aina perusnäyttöön.
  Sensijaan 7650 läpän voi sulkea vaikka kesken viestin kirjoituksen, ja puhelin kysyy vain että Lukitaanko näppäimet. Eli puhelin ei palaa perusnäyttöön.
   
 4. Nokkeli Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  4   0   0

  Liittynyt:
  23/7/06
  Viestit:
  1193
  Tykkäykset:
  25
  Puhelinmalli:
  SGS6
  Olis myyjä purkanutkin kaupan, mutta ei kuitenkaan itse halunnut. Vakuutti että takakansi oli kunnossa kun häneltä lähti, on vaan tarkka paikoilleen laitettava.
  Mielestäni näin ei ole ollut, sillä en edes ollut takakantta avannut kun otin paketista niin heti huomasin kannen nitkuvan.
  Ja millään ei voi todistaa kannen kiskon irronneen normaalikäytössä, ja yhden aiemman puhelimen kohdalla ei kans korvattu mitään kuoriin liittyvää kun katsottiin että on mekaaninen vika, siksi en viiti käydä ees laittamaan huoltoon vaan ennemmin uusin tuon takakannen, kun ei niin iso investointi.

  Ja uutta takakantta liikkeessä kokeiltu ja se ok.
  Hyvä puhelin muuten, mutta ihmettelen tuota liukusysteemiä, kun ei palauta valmiustilaan näyttöä kun liun sulkee. Liekö uudet ohjelmistot korjaa tuon puutteen?
   
 5. zimon Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/7/02
  Viestit:
  1368
  Tykkäykset:
  0
  Ei.

  Esim N95:ssa noin ei onneksi ole, vaan on mahdollista vaikka kesken HF- tai kaiutinpuhelun surffata Webissä tai kalenterissa tms. ja katsoa jotain avaamalla (ja sulkemalla) liukuläppää kahden eri asennon ja tilan (portrait/landscape) välillä, ilman että puhelu menee katki.

  Ja en nyt muista vastaako N95 puheluun avaamalla läppä, mutta toivottavasti ei, tai että sen saa ainakin asetuksista pois, koska joskus haluaa vaan antaa puhelun mennä vastaajaan vastaamatta siihen, ilman että vahingossa taskusta ottaessaan läppä liukuu auki ja puheluun vastaa ennen kun näkee mistä numerosta sillä hetkellä häiritsevä puhelu tulee.

  Punainen ja vihreä luuri (tai HF:n napit) on puhelun sulkemis- ja vastaamisnapeiksi tarkotettu, ja hyviä siihen.

  Ja ei myöskään N95:ssa toivoisi sitä että palautuisi perustilaan sulkemalla liukukansi, koska monesti haluaa sen jonkun Sportstrackerin, web-selaimen, Realplayerin, karttasivun tms. jäävän näyttöön vaikka näppäimistön työntää piiloon, tai sitten taas haluaa vaihtaa landscape/portrait-moodia.
   

Jaa tämä viestiketju