Ajoneuvot ja laki

Keskustelu osiossa 'Liikenne', aloittaja J.J-75, 9/3/11.

 1. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  http://www.tuulilasi.fi/artikkelit/...ntaalla-direktiiveille-ja-rikkoo-lakia?page=1

  http://www.karavaanarit.fi/@Bin/71311973/Ajoneuvoverovalitus.pdf

  Joo, toi on kyllä todella käsittämätöntä miten osataan taas tehdä kansalaiselle vaikeaksi kaikki. Eihän kansalaisen tehtävä ole kyllä tietää tuommosia asioita. Eikös kuluttaja-asiamiestä saa vaatimaan kohtuuttomia maahantuojia järjestämään paperit niin, että asia menee läpi. Parhaimmassa tapauksessa kannattaa jo kauppakin purkaa, jos asioista ei kerrota.

  Trafi on kyllä semmonen paskalaitos ettei mitään rajaa. Palkattu verorahoilla piruilemaan ihmisille ja keksimään yhä hullumpia ja rahaa kuluttavampia säädöksiä. Aivan idiootteja.

  Tossa yks mies laittoi veron myötä vanhan aukilavansa, jossa päästöt oli 1,85 kuulemma.. lihoiksi. Ei suostunu maksamaan kusipääveroa. Auton paino kun lasketaan kantavuuden mukaan eikä omamassan mukaan. Ihan kuin kaikissa autoissa olisi kokoajan täysi lasti päällä. Aivan naurettavaa umpimielisyyttä. Toivottavasti joku joka lukee tätä, keksii samanlaisia ja siihen verrattavia laskuja myös Trafille, jos joutuu töihin heidän mestoille.. tai edes täyttelee lapun ja lähettää eteenpäin. Kertokaa sitte oliko siitä mitään apua.
   
 2. tonttu

  tonttu Supermoderaattori

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  2/4/04
  Viestit:
  16613
  Tykkäykset:
  4847
  Puhelinmalli:
  Apple iPhone 8+ ja Apple iPhone 7
  Täähän on ihan hyvä, wannabe karavaanarit verolle vaan.

  Ilmeisesti mittauksissa on ilmennyt aivan jotain muuta kuin tehtaan silmänlumeena esittelemät arvot.
   
 3. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Tyypillistä virkamiestä ajatella ettei kellään ole ilman mittavia veroja edes oikeutta lomaa viettää. Kummallista, että tässäkin suhteessa halutaan suomalaisen viettävän lomansa mielummin ulkomailla.

  Suomalaisille pitäs antaa mielummin ja palkita verohelpotuksin enskesänä kotimaan lomailusta ja kuittien mukaan ostetuista ruoasta jne.
   
 4. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Tässä maassa maksetaan lomalla olemisesta enemmän kuin töissäolemisesta.

  Tonttu otti esiin karavaanarit ja sinä asetuit puolustamaan heittä julistamalla liikkuvalla asunnolla pitkin poikin ajelun ainoaksi kotimaan lomailumuodoksi.
  Kotimaan lomailu on kyllä paljon muuta kuin karavaanari touhu, jos olet innokas karavaani lomaillia ja siitä pidät niin ok, ei se kyllä saa minua innostumaan aiheesta, ainakaan silloin kun niitä laumoittain tiellä liikuskelee.

  Sinänsä jokin asuntovaunu asuntumuona on erinomainen varsinkin työvoiman liikkuvuutta ajatellen. toisin ei taida nyky passiivitalo normeja täyttää alkuunkaan. puolenmetrin urataani kuorella ja lämmöntalteenotolla se varmaan hoituisi. Tuollaisen asunnon omistajan ei tarvitse edes autoa omistaa.
   
 5. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230

  Noo, ei karavaanarit ainoita ole joita verotetaan rankemmin. Kantavuus ratkaisee. Ulkomaalaiset selviää vähemmällä. Suomalaiset ei osaa ohittaa näköjään ollenkaan enään. Jos jonotuttaa, niin syypää ei välttämättä ole enään karavaanari. Nollatoleranssin kanssa pöljäily nopeuksien suhteen sen sijaan on. Myös karavaanareille pitäs antaa ukaasi, että jos jonoa kertyy, sitä ei saa päästää muodostumaan niin että liikenne estyy liikaa. Jos hommaa aletaan verotuksella ratkomaan, menee naurettavaksi pelleilyksi.
   
 6. Eehoo

  Eehoo Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  68   0   0

  Liittynyt:
  1/1/03
  Viestit:
  6895
  Tykkäykset:
  378
  Puhelinmalli:
  Lumia , Elisa , Helsinki
  Eikun mitattuja arvoja EI oteta huomioon mitenkään (suomessa) , ei kelpaa VTT eikä TUW tms virallinen mittaustulos. Mutta eihän helppoa rahastuskeinoa kannata ottaa huomioon..... Onneksi asia muuttuu, AKE ei pääse yksin määräämään EU:ssa
   
 7. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Eiks vaalien jälkeen erotaan EUsta.?
  Eli kaikki tasapuolisesti ?


  Lomalla voi menna omalla julkisilla sinne suoheinikkoon kilometrin päähän ranansta. tai voi jopa valita aivan jotain muuta.

  Jos ei tykkää sitä vaunua kiskoa mutta haluaa ajella niin sitten ihan henkilöautolla, omalla jos sellainen on, tai vuokratulla.
   

Jaa tämä viestiketju