Ajastettu soitonsiirto Nokialaiseen? =)

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja stounedi, 19/5/05.

 1. stounedi

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  19/5/05
  Viestit:
  24
  Tykkäykset:
  0
  Tuli tuossa eilen työkaverin kanssa pohdittua, että olisipa näppärä jos puhelimeen saisi ajastetun soitonsiirron, kun meillä on vakiotyöaika eikä kumpikaan joko muista laittaa soitonsiirtoja päälle; tai poistaa niitä työpäivän päätteeksi henkilökohtaisista numeroista =)

  Eli onko olemassa softaa / ominaisuutta omaan luuriini (6230 tai 9300), jonka avulla saisin määriteltyä, että se siirtäisi kaikki puhelut (ehkä myös tekstiviestit) tietyllä aikavälillä toiseen numeroon, ja kun ilta & määritetty kellonaika saapuu, se poistaisi nämä siirrot?
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Käytännöllisin tapa on ottaa operaattorilta palvelu tuohon käyttöön.

  Tosin en aivan ymmärtänyt mikä on teidän soitonsiirtojen idea, eli onko niiden pakko olla vain tiettynä aikana?

  En muista onko yleistä ajastettua soiton siirto-ohjelmaa, jonkin moinen kirtokonsti taitaa kyllä löytyä.
   
 3. stounedi

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  19/5/05
  Viestit:
  24
  Tykkäykset:
  0
  Idea olisi, että soitonsiirto kytkeytyisi päälle automaattisesti esim. klo 6.30 aamulla, ja pois päältä automaattisesti vaikkapa klo 18.00 illalla. Eli soitonsiirto olisi päällä vain tämän ajan.

  Maksaahan se ei tietenkään saisi mitään, siksi ajattelin olisiko jonkinlaista softaa tms olemassa puhelimiin (paitsi mahdolliset puhelu/viestimaksut, tietysti) ;D
   
 4. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Toisella kysymyksellä hain myös sitä, että onko esim joku syy miksei siirrot voi olla kokoaikaa päällä?
  Operaattori taitaa periä pientä maksua, ja jos hinnattomuus tai että oma operaattori ei palvelua tarjoa niin toki muita vaihtoehtoja haettava. Ilmeisen tärkeästä asiasta ei kuitenkaan kyse.

  Yksi konstti on tietenkin tehdä välitön soitonsiirto asetukset/purku pikavalintoinhin, jolloin ne on nopea hoidella manuaalisesti, ehkä softan varaan ei kannata turvautua.
   
 5. stounedi

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  19/5/05
  Viestit:
  24
  Tykkäykset:
  0
  Siirot eivät voi olla koko ajan päällä, koska minulla ei ole puhelinetua työajan ulkopuolella (eli käytännössä omia puheluja ei saa soitella työajan ulkopuolella), joten on pelattava joko tuplakortilla tai kahdella puhelimella. Tällä hetkellä toimi kahden puhelimen kanssa (toinen työpuhelin ja toinen oma).

  Tuplakortista en tykännyt. Periaatteessa tuo soitonsiirto on mielestäni kätevämpi, koska työaikana on kuitenkin sallittua soitella myös omia puheluja (tämä on varmistettu pomolta).

  EDIT: Eli laittaisin omaan puhelimeeni automaattisen soitonsiirron työajaksi työkännykkääni ja jättäisi oman puhelimen kotiin. Siihen soitetut puhelut ohjautuisivat työluuriin ja voisin soittaa kaikki tarvittavat puhelut joka tapauksessa.
   
 6. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Eli siis sinulla tuo talon kortti on "henkilökohtainen" ?
  No kun työpäivä loppuu niin laita oma kone päälle, eli siis ajattelin sellaista perus siirto asetuksta, jossa ei verkossa siirto ja/tai tarpeen mukaan ei vastattu siirto työ numeroon. jos se ei ole jostain syystä ongelmallinen.
   
 7. stounedi

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  19/5/05
  Viestit:
  24
  Tykkäykset:
  0
  Jep, näinhän minä olen toiminut. Mutta kun se joskus unohtuu pois päältä tuo oma puhelin, enkä kanna kahta puhelinta mukana yleensä -> työpuhelin on firmalla soimassa ;)

  Mutta kuten sanottu, tarve ei ole mitenkään kriittinen. Kyllä tuo on tähänkin asti toiminut jotenkuten, mitä nyt satunnaisia unohduksia.

  Eli kenelläkään ei taida olla tiedossa valmista softaa mainitsemilleni puhelimille, millä ajastettu soitonsiirto onnistuisi? Tämä threadi luisui hieman ohi raiteiden, eli osaan kyllä käyttää soitonsiirtoja, mutta ajattelin jos tuollainen elämää helpottava softa olisi olemassa ;)
   
 8. ikl

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/2/05
  Viestit:
  69
  Tykkäykset:
  0
  Itselläni on hiukan samanlaisia tarpeita, joten sotkeennun keskusteluun...

  Ongelmana noissa mainitsemissasi perussiirroissa on mm.se, että tekstiviestit eivät ohjaannu toiseen puhelimeen.

  Tekstiviestien siirron saa hoidettua kätevästi - jopa ajastetusti - erillisellä softalla (SMS assistant), mutta kyseinen ohjelma ei tietenkään pelaa jos puhelin on suljettu. Olisi todella kätevää, jos myös puheluille löytyisi samanlainen apuohjelma.

  Ongelmana tässä varmaankin on se, että soitonsiirrot ovat operaattoripalveluita; puhelut kääntyvät siis jo sieltä operaattorin päästä. Tekstareiden edelleenlähetyshän luo vastaanotetusta viestistä uuden viestin ja lähettää sen eteenpäin; kyseessä ei siis varsinaisesti ole tekstareiden "siirto" toiseen puhelimeen.
   
 9. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Vaikeata on :)

  Haittaako se mitään jos työpaikalla luuri yksikseen soi? ja onko se yleensäkkään siellä päällä?

  Alkaa jo tuntumaan että kaksiluuria matkassa toimisi hyvin.

  Tuo SMS on vaikeampi, on olemassa jotain palveluita missä SMS vähän ohjautuu perille, mutta ei taida sopia tähän tarkoitukseen.

  -Mutta jos ei haluta käyttää operaattorin palveluita.
  -Ei haluta esim. pikavalinnalla kytkeä soiton siirtoja.
  -Ei haluta tehdä asiallista soitonsiirto ketjua
  -Eikä löydy yksikertaista vakaata (ilmaista?) soitonsiirto ohjelmaa

  Niin joissain blaclist ohjelmissa on muistaakseni ajastus mahdollisuus, joten ostaa sellainen ja ohjailla sillä puhelut päivällä työ numeroon. SMS asistan toimisi myös hyvin samaan aikaan. voi toki olla näppärä, mutta äkkiseltään tuntuisi kankeammalta.
   

Jaa tämä viestiketju