Aivan viime hetket toimia: lataa Vine-julkaisusi talteen nyt

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22352
Reaktiopisteet
216

Vine.


Lyhyiden videoiden jakopalvelu Vine sulkeutuu tänään ja sovellus muuttuu Vine Cameraksi. Aivan viimeinen hetki ladata omat Vine-julkaisut talteen on nyt.

Muutos tapahtumassa tämän päivän aikana, mutta vielä nyt Vine-julkaisujen lataus onnistuu. Omat julkaisunsa pääsee tallentamaan Vinen verkkosivujen oikeasta yläkulmasta tai sovelluksesta profiilinäkymästä löytyvistä painikkeista.

Pyytämällä Vine-julkaisunsa sähköpostiin saa talteen myös niiden kommentit, tykkäys- ja jakotiedot.

Twitter tiedotti lokakuussa aikovansa lopettaa Vine-palvelun, jossa on voinut jakaa lyhyitä kuuden sekunnin mittaisia jatkuvasti alusta uudelleen toistuvia videoita. Joulukuun puolivälin jälkeen Twitter kuitenkin kertoi, ettei poistakaan Vine-sovellusta kokonaan, vaan aikoo korvata sen yksinkertaisemmalla Vine Cameralla.

Vine Camera -sovellus tulee edelleen mahdollistamaan lyhyiden Vine-videoiden kuvaamisen, mutta ei enää niiden julkaisua Vinessä. Kuvatut videot voi tallentaa puhelimensa muistiin tai jakaa Twitterissä.

Jatkossa Twitterissä kaikki alle 6,5 sekunnin mittaiset videot tulevat toistumaan automaattisesti uudelleen alusta Vinen esittelemän mallin mukaisesti.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom