• Palvelimen muutostöiden yhteydessä on palautettu eilisaamuinen varmuuskopio eli sen jälkeiset viestit ovat poistuneet.

Ainon osoitekirjan ongelma

Rating - 0%
0   0   0
Joined
Jul 29, 2006
Messages
11
Reaction score
0
Phone model
iPhone 4, Sonera
Onko koneessa bugi vai onko se käyttäjässä;

Osoitekirjassahan on mahdollista laittaa lajittelutavaksi "etunimen mukaan" tai "sukunimen mukaan" Hommahan toimii asetuksella "sukunimen mukaan", jos vain kyseessä on ihmisen nimi. Mutta yrityksen (esim. "Kaken Makkaratehdas") tapauksessa puhelin ilmoittaa nimen muodossa "Makkaratehdas, Kaken". Näin tapahtuu vaikka olen luonut koko osoitekirjan SE:n omalla PC-Suitella. Ja kirjoittanut yritysten nimet kohtaan "yritys". Onko laite tosiaankin niin pöljä, että se pilkkoo kaikki nimet etu ja sukunimiksi? Eli jos vaikka yrityksen nimessä on kolme sanaa, niin se tekee siitä ensimmäisestä sanasta etunimen ja loput on sukunimeä.

Laitoin asiasta reklamaation Ericssonille, josta vastattiin varsin pian, että "valitettavasti kyseiseen ominaisuuteen ei ole tulossa korjausta". Jotenkin tuli heti sellainen fiilis koko merkistä, että monella saralla on valovuoden kolmea pahinta kilpailijaansa jäljessä. Varsinkin käytettävyydessä.
 
Top Bottom