Mobiili.fi Aika surkea ajoitus: nyt poksahti teknologiasivuston toimittajan Samsung Galaxy S7 Active

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 12/10/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2153
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Samsung Galaxy S7 Active.


  Samsung rypiessä mobiilialan historian yhden syvimmän kriisin keskellä Galaxy Note7:n tuplatakaisinkutsun ja kuoppaamisen tiimoilta ei se juuri muita huonoja uutisia nyt kaipaisi.

  Niitä kuitenkin on tarjolla, sillä BGR-teknologiasivuston toimittajan Chris Millsin käytössä olleen Galaxy S7 Activen akku päätti poksahtaa ja paisua korkaten puhelimen kuoret levälleen. Tämä tapahtui Millsin kotitoimistossa eilen iltapäivällä.

  Mills jätti puhelimen latautumaan langattoman lataamisen alustalle noin tunnin ajaksi. Hänen palatessaan puhelin oli jo paisunut auki. Juuri langaton lataaminen on voinut olla osatekijä ongelmassa. Puhelin ja latausalusta molemmat tuntuivat kuumilta Millsin palatessa, mutta ilmeisesti liekkejä eikä välttämättä savuakaan puhelimesta ollut tullut. Muitakin komponentteja kuin akku oli kuitenkin vahingoittunut sen paisuttua – Mills kertoo avanneensa puhelimen turvahanskat kädessä ja palosammutin valmiina vieressä.


  So uh this happened https://t.co/dTRS4891Y1

  — Chris Mills (@chrisfmills) October 12, 2016


  Mitä todennäköisimmin tässä on kyse vain yksittäistapauksesta, joita puhelimille ja niiden akuille aina sattuu. Täytyy muistaa, että maailmassa on käytössä miljardeja puhelimia ja silti puhelinten usein vaarattomiksi jäävät kärähtämisetkin ovat erikseen uutisoitavia asioita.

  Samsungille kaikenlaiset räjähdykset, paisumiset ja akkuongelmat juuri nyt Note7-fiaskon keskellä ovat kuitenkin varsin ikäviä.

  ”Emme pysty kommentoimaan tätä erityistä tapausta kunnes saamme käsiimme ja kattavasti tutkimme puhelimen. Galaxy Note7:n ongelmat ovat rajoittuneet vain siihen”, kommentoitiin Samsungilta BGR:lle.

  Samsung on saamassa puhelimen tutkittavaksi pian, jonka jälkeen asiasta selviää lisää.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju