1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Agile messenger ongelma!!

Keskustelu osiossa 'Microsoft ja Nokia', aloittaja Ilpo9500, 17/3/05.

  1. Ilpo9500

    Liittynyt:
    17/3/05
    Viestit:
    3
    Tykkäykset:
    0
    Kertokaa, kuinka saan Agile messenger ohjelman toimimaan communicator 9500 puhelimessa!! Yritän käyttää MSN:ää. Onko siinä käyttäjätunnus ja salasana samat kuin käyttäessäni MSN:ää kotikoneellani?? Esim: MSN user:nimi@hotmail.com Password: sama kuin kotona !!
     
  2. Fujitsu

    Liittynyt:
    13/5/04
    Viestit:
    1824
    Tykkäykset:
    0
    Kyllä on. Sulla on asetuksissa jotain häikkää, tai sitten palvelimessa on väliaikaista häiriötä.
     
  3. Ilpo9500

    Liittynyt:
    17/3/05
    Viestit:
    3
    Tykkäykset:
    0
    ??

    Olisikohan sinulla antaa vinkkejä asetuksiin?
     
  4. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

    Liittynyt:
    21/6/02
    Viestit:
    42688
    Tykkäykset:
    363
    Re: ??

    Agilesta taitaa olla useita ketjuja, joissa myäs asetuksia käsitelty. Internet yhteyttä siinä kuitenkin käytetään, paljon muuta säädettävää ei ole.
     
  5. Hande

    Liittynyt:
    29/7/03
    Viestit:
    147
    Tykkäykset:
    5
    Onko joku saanut toimimaan tuon 9500/9300 version 7710:ssa. Softa kyllä asentuu ja lähtee päällekin, mutta tunnusta ja salasanaa ei voi näppäillä, koska näppistä ei näy.
     
  6. Ilpo9500

    Liittynyt:
    17/3/05
    Viestit:
    3
    Tykkäykset:
    0
    Tervehdys Sovelias. Sellainen ongelma kokoajan, kun syöttää käyttäjätunnuksen ja salasanan ja alkaa yhdistämään (yhteys kyllä toimii), yhdistää jonkun aikaa ja sen jälkeen herjaa "unable to connect" ??
    Mitä versiota itse käytät? Mistä kannattaa ladata ohjelma??
     
  7. mustis Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    27/6/03
    Viestit:
    1458
    Tykkäykset:
    6
    Puhelinmalli:
    Samsung Galaxy Ace II/Lumia 520, Elisa
    ovatko yhteysasetukset Agfilelle "Sonera Internet" eikä "Sonera WAP" tai mikä se operaattori nyt onkin.
     
  8. Aslak

    Aslak

    Liittynyt:
    29/12/04
    Viestit:
    283
    Tykkäykset:
    1
    Mulla toimii Agile 9500:ssa kuin junan vessa. EI mitään ongelmia.

    Internet asetuksissa oikea valinta on Sonera internet.
     
  9. Janezki

    Liittynyt:
    7/7/02
    Viestit:
    64
    Tykkäykset:
    0
    Itselläni 6600:ssa ei tämä uusin versio 3.30 (?) suostunut yhdistämään yhtään minnekkään. Vanhempi versio, olikohan nyt 3.10, toimii moitteetta.
     
  10. Hemulen

    Liittynyt:
    2/1/05
    Viestit:
    36
    Tykkäykset:
    0
    Olis mullakin tässä pieni ongelma. Latasin ton agile mesen, mutta kun painaa connect niin ei tapahdu mitään... Missäköhän vika, ohjelmassa, vai jossain muualla??
     

Jaa tämä viestiketju