Mobiili.fi Adobe paljasti uuden iPad Pron RAM-muistin määrän

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 10/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2083
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  iPad Pro käyttää uutta A9X-sirua, jonka tukena on peräti neljä gigatavua RAM-muistia.


  Apple esitteli eilen joukon uusia tuotteita, joista yksi kovasti etukäteen mediassa kohuttu ja huhuttu laite oli iso, 12,9-tuumaisella näytöllä varustettu iPad Pro. Tämä muita iPad-malleja enemmän ammattikäyttöön tai esimerkiksi kuva-alan tosiharrastajille suunnattu tabletti sisältää muuta Applen mobiililaitemallistoa tehokkaampaa rautaa, mutta Applelle ominaiseen tapaan kovin tarkkoja speksejä ei kuitenkaan suoraan kerrottu. Adobe on kuitenkin paljastanut uuden tabletin RAM-muistin määrän, joka pyyhkii pöytää aiemmilla iOS-laitteilla.

  Adobe kertoo blogissaan siitä, kuinka se oli kuvankäsittelysovelluksiensa kanssa mukana Applen esittelytilaisuudessa havainnollistamassa uuden iPad Pron tehoa, ja kirjoituksessa mainitaan iPad Pron teknisistä ominaisuuksista sen näytön tarkkuus 2732 x 2048 pikseliä, uusi A9X-suoritin sekä peräti neljä gigatavua RAM-muistia. Neljä gigatavua on kova lukema mille tahansa tämän päivän mobiililaitteelle, ja se on erityisen suuri määrä Applen mobiililaitteille, jotka yleensä ovat tulleet toimeen varsin pienellä käyttömuistilla.

  Viime syksynä esitelty iPad Air 2 oli ensimmäinen Applen iOS-laitteista, jossa RAM-muistin määrä nostettiin kahteen gigatavuun. iPad Prossa neljän gigatavun käyttömuistin voi odottaa avittavan esimerkiksi jaetun ruudun moniajossa, jota eilisessä esittelytilaisuudessa havainnollistettiin ajamalla laitteella samaan aikaan kahta Microsoftin Office-sovellusta.

  Uuden A9X-suorittimen yksityiskohdista ei myöskään ole kerrottu tarkempia yksityiskohtia, mutta Applen mukaan se on 1,8 kertaa tehokkaampi kuin iPad Air 2:n A8X-suoritin. A8X sisältää kolme 1,5 gigahertsin kellotaajuudella toimivaa suoritinydintä.

  Vielä ei ole varmaa, saivatko uudet iPhone 6s -mallit kovasti etukäteen huhutun korotuksen RAM-muistiinsa. Viimevuotisissa iPhone 6:ssa ja 6 Plussassa RAM-muistia on yksi gigatavu.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju