1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

AD-46 yhteensopivuus ongelma Realplayerin kanssa

Keskustelu osiossa 'Microsoft ja Nokia', aloittaja Anonymous, 7/4/06.

 1. Anonymous

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  0
  Ostin tänään Nokian Music-pack 2 :sen ja kaikki laitteet oli kunnossa, mutta tuli eteen pieni ongelma, eli tässä AD-46:ssa on kauko ohjaus näppäimet äänenvoimakkuudelle ja vastaukselle ,mutta se ei harmillisesti ole yhteensopiva Realplayerin kanssa, joka on parempi kuin mukana tuleva musantoisto-ohjelma. Sattuuko joku tietämään miten ne näppäimet saisi kohalleen (esim. kun vastaus-näppäintä painaa, niin kappale vaihtuu ja äänenvoimakkuus menee miten pitää), kun ei taito riitä, kiitos etukäteen jos joku voisi auttaa.
   
 2. Anonymous

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  0
  Tai tietäiskö porukka jotain parempaa ohjelmaa tähän??, ku jos haluaa vaihtaa biisiä esim. kävellessä , niin joutuu kaivaa sen puhelimen taskusta ja vaihtamaan näppäimillä sen , joka ottaa normaalisti vähän pattiin, ku ei ne kauko ohjaukset toimi siitä AD-46:ssa realplayerin kanssa
   
 3. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  En tiedä mitä luuria käytät, mutta ilmeisesti sellaista joka ei tue noita nappuloita, en tiedä onko vanhoihin Symbian luureihin saatavilla softia jotka tukisivat ko. nappuloita, mutta voi toki tutkailla saako käyttämääsi nokia musiikkisoitin softaa, RelaPlayer kuulostaa aika karulta oli sitten kyseessä mikä malli tahansa. Jos nokia softaa ei löydy niin varsin laajasti tukevat OGG player, ei varmaanko tue noita nappeja, mutta ehkä muutoin mielyttävämpi.

  Luvataanko tuon edes valitsevan kappaleita?
   
 4. member

  Liittynyt:
  29/6/05
  Viestit:
  572
  Tykkäykset:
  9
  on kyllä kumma kun tuntuu olevan kappaleen vaihto niin iso ongelma s60 puhelimis, edellises 6230i:ssä kappale vaihtui kiltisi kun painoi kerran näppäintä perus soittimellakin.
   
 5. Anonymous

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  0


  N90 on luurina ja kyllähän AD-46 on yhteensopiva tuon mallin kanssa , muta en sitten tiedä onko siihen luvattu pikanäppäimille jotain toimintoja , mutta ku ne tuossa kerran on niin pitäishän niiden sitä tukea, mutta kun painaa vastausnäppäintä siitä AD-46:sta niin kappale pittäisi vaihtua(tai ainakin 6230:ssa kappale vaihtui kun kuulokkeiden pikanäppäintä painoi), mutta eihän kenelläkään sattuisi olemaan jotain ohjelmaa joka varmasti tukisi noita pikanäppäimiä???
   
 6. Anonymous

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  0
  mutta nää näyttää olevan näissä S60-malleissa ne yhteensopivuusongelmat kaikkien pikanäppäimien ja ohjelmien välillä... vähä kusinen juttu ...
   
 7. sane Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  17/5/03
  Viestit:
  1761
  Tykkäykset:
  13
  Joko nämä kuulokkeet ovat yleisesti saatavilla?
   
 8. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Nokia fi sivuilla sanotaan että AD-46ssa on kauko-ohjanin puheluiden halintaa varten, ei ainakin siinä puhuttu että että soittimen ohjaamiseen.

  Joissain malleissa mukanatulevalla HFllä voi ohjata rajoittuneesti muutakin.

  Ymmärtääkseni joissain uusissa s60 musiikki koneissa on jonkin asteista kauko-ohjain tukea ja saattaa olla että rauta/käyttöjäsrjestelmä tuka asialle tarvitaan itse sovelluksen lisäksi.
   
 9. Anonymous

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  0

  onhan ne, en tiedä onko erillisenä , mutta ainakin Nokian Musicpack 2 kanssa , ja nokian tuotekoodi musicpack 2 :lle on MK-2 , gigasella RS-MMC dual-voltage -kortilla
   
 10. Anonymous

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  0

  Niin , no sitähän tässä kysellään että onko softaa siihen ohjaamiseen, kyllä minä tiedän nuo edelliset asiat ,mutta kun vaan saisi jostain sellaisen ohjelman jossa voisi maarittää näppäimien komennot ,,, mutta ku kovan ettimisen tuloksenakaan ei ole tullut eteen,, koitin kuitenkin sitä OGG- player nimistä ohjelmaa ja totesin että S60 2nd. editionin RealPlayer on huomattavasti parempi kuin ko. OGG-player, mutta toivottavasti jostain ''näppäimien määritys'' -ohjelma löytyy.
   

Jaa tämä viestiketju