1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

ActiveSync ei yhdistä enään luuriin

Keskustelu osiossa 'Windows Phone', aloittaja -JPa-, 27/3/08.

  1. -JPa-

    Liittynyt:
    19/11/07
    Viestit:
    251
    Tykkäykset:
    0
    Ihan yhtäkkiä ei enään pääse piuhalla luuriin käsiksi. Lataa kyllä, muttei muuten yhdistä. "Not connected". Joku törmänny samaan ennen?
     
  2. Mosquito

    Mosquito

    Liittynyt:
    19/10/07
    Viestit:
    872
    Tykkäykset:
    11
    Puhelinmalli:
    Samsung Galaxy GT-I9300
    Samaa vikaa täälläkin ollut välillä. Eri usb porttiin kytkeminen / eri kaapeli auttanut asiaan. Kaapelissa ei vikaa. Joten syyttää voi vaan mikkisoftaa :D
     
  3. -JPa-

    Liittynyt:
    19/11/07
    Viestit:
    251
    Tykkäykset:
    0
    Eri portteja koitin ilman apua.
     
  4. ponze

    Liittynyt:
    30/5/07
    Viestit:
    114
    Tykkäykset:
    0
    Mulla autto vastaavaan ongelmaan activesyncinstä langattomien yhteyksien kieltäminen. Sen jälkeen pelas ja ongelmaa ei ilmennyt uudestaan vaikka sallin yhteydet myöhemmin.
     
  5. -JPa-

    Liittynyt:
    19/11/07
    Viestit:
    251
    Tykkäykset:
    0
    Eipä auttanu tuo.
     
  6. ponze

    Liittynyt:
    30/5/07
    Viestit:
    114
    Tykkäykset:
    0
    No sitten ei tuu mieleen muu kun activesyncin uudelleenasennus/kännykän resetointi
     
  7. PuppeJuputti

    Liittynyt:
    1/8/07
    Viestit:
    56
    Tykkäykset:
    0
    Itselläni kävi sama. Hard reset, porttien vaihdot ym. eivät auttaneet. Toimii ainoastaan toisella usb/miniusb -piuhalla, ei siis puhelimen mukana tulleella alkuperäisellä :)
     
  8. anukatriina

    Liittynyt:
    23/5/07
    Viestit:
    126
    Tykkäykset:
    0
    samaa ongelmaa ollaan podettu jo kuukausia sitten..... mikään muu kuin softan poisto ja uudelleen asennus ei ole auttanut. Puhelin herjaa, ettei activesynkiä ole asennettu. raivostuttava "ominaisuus" muuten toimivassa pelissä.
     
  9. -JPa-

    Liittynyt:
    19/11/07
    Viestit:
    251
    Tykkäykset:
    0
    Jep. Windows palomuuri oli se syy. Nyt on taas yhteys. Olin ruksannu siihen sen "älä salli poikkeuksia" kohdan. Otin pois ja taas toimii.
     
  10. anukatriina

    Liittynyt:
    23/5/07
    Viestit:
    126
    Tykkäykset:
    0

    Eli siis oma tietokone ja sieltä joku "yhteydet" vai mistä tuo palomuuri löytyy?
    Pitää heti mennä koettamaan tuota... kiitos tuhannesti!
     
  11. -JPa-

    Liittynyt:
    19/11/07
    Viestit:
    251
    Tykkäykset:
    0
    Ohjauspaneeli->palomuuri
     
  12. anukatriina

    Liittynyt:
    23/5/07
    Viestit:
    126
    Tykkäykset:
    0
    nope. Ei synkkaa vieläkään. Otin koko wm palomuurin pois. Vaihdoin usp johdon ja portin. Muutin Kaiserin nimen sinne asetuksiin toiseksi.poistin ja laitoin 'Kaiserissa tietokoneen ja usp välille täpin, ei mitään. öö mitäs vielä. Niin kone kyllä kertoo Kaiserin olevan usp portissa kytkettynä, mutta kaiserin mielestä tietokoneeseen ei ole asennettu activesync ohjelmaa. ainoastaan activecynkin poisto ja uudelleen asennus saa jutun kulkemaan koneiden välillä... raivostuttavaa
     

Jaa tämä viestiketju