ACN - No thanks!

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja Jape73, 26/10/03.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Jape73

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/10/03
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Moi,

  Olin eilen Helsingissä kuuntelemassa ACN:n infotilaisuutta. Voisin kuvitella ACN GSM-liittymän käyttöä jos sisäiset puhelut oikeesti on ilmaisia.

  Edustajaksi en missään nimessä rupee. Höpotettiin hirveesti, että meillä kaikilla on unelma jne. Joku haluu ostaa Ferrarin, joku haluu 200 € ylimäärästä rahaa kuussa jne. Ihan naurettavaa aivopesua. Esiteltiin portaat miten voi tienata rahaa edustajana. Lyhyesti se meni siten, että jos sinä edustajana hankit kaksi uutta edustajaa ja nämä hankivat kukin 2 uutta. Näin seitsemännellä tasolla olis 128 edustajaa. ACN on kuulema niin reiluja, että ovat kääntäneet palkioinnin niin, että saan isoimman palkkion seitsemännen tason asiakkaista = 6% puheluista. Heh heh. Kuulin että noin 2000 edustajaa oli ostanut aloituspaketin. 2000 * 128 edustajaa = 256000 edustajaa. Tämäkin jo tarkoittaa sitä, että käytännössa kenelläkään ei tule olemaan ainuttakaan seitsemännen tason edustajaa. Aloituspaketti maksaa sen 669,78€. Ketkä sen rahan saa? Tietenkin ne jotka ovat pyramiidin huipulla :) Btw. jos luvataan 6% puheluista niin ei tietääkseni ilmaispuheluista paljon rahaa tule :) Nämä puhelut ovat todennäköisesti ne puhelut jota tällä liittymällä tullaan soittamaan. Muuten maksaa 0,15€/m joka ei kyllä todellakaan ole niitä halvimpia.

  Joo ja nyt kun oon kertonut omat ajatukseni tulin siihen lopputulokseen, että en edes voisi kuvitella ACN liittymän käyttöä!

  Satuin muuten vierestä kuulemaan yhdeltä edustajalta sellaisen jutun, että he ihmettelevät miksi suomalaiset ovat niin epäluuloisia ja skeptisiä. Tuli sellainen fiilis, että pitävät meitä suomalaisia vähä tyhminä kun mietitään ja epäilään tämän bisneksen kannattavuutta. Wonder why?
   
 2. kalamake Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  16/4/03
  Viestit:
  606
  Tykkäykset:
  1
  Ratkettiin nauruun kun luettiin hinnastoa.
  Jos joku muukin löytää "porsaan reiän" niin ei kertois sitä julkisesti, että ne ei pysty tukkeaan sitä ennenkuin liittymä on auki.
   
 3. jeesh Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  10/10/02
  Viestit:
  1649
  Tykkäykset:
  0
  Mistäs tän hinnaston voi lukea?
   
 4. bestis

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/10/03
  Viestit:
  145
  Tykkäykset:
  0
  En tiedä muista mutta sä varmaankin olet sellainen. Jos joku operaattori on valmis sijoittamaan rahansa Suomeen se on hyvää. Ennen kuin ollaan epäluuloisia pitää ottaa asiasta selvää
   
 5. PekkaM Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  16/10/03
  Viestit:
  254
  Tykkäykset:
  28
  Operaattori tuskin on hyvää hyvyyttään tänne mitään sijoittamassa (ellet sitten luule, että se armosta antaa meille mahdollisuuden toteuttaa unelmamme, kuten se markkinointivideo antaa ymmärtää), voittoa se haluaa tehdä.

  Perustavanlaatuinen kysymys ilman vastausta:

  Miten ACN voi pitää tulevasisuudessakin ACN-ACN -puhelut ilmaisina, kun joka minuutista kuitenkin pitää maksaa verkon vuokraa? Tyypillisin käyttötilanne kun kuitenkin lienee se, että liittymä otetaan nimenomaan ilmaispuheluita varten, esim kaveriporukan tai pariskunnan kesken.

  Jos ajattelit, että ihmiset puhuvat liittymällä niin paljon muuallekin, että laskut nousevat firman ja jakelijat elättävälle tasolle, voikin ihmetellä miksi ACN kannattaisi ottaa.

  Kokonaan oma lukunsa ovat nämä, joista voi foorumeilla lukea, jotka aikovat ottaa ACN:n kiinteää yhteyttä pitääkseen. Jos joku todella tuon suunnitelman toteuttaa, nousee lasku ACN:n kannalta erittäin korkeaksi, mutta asiakasta ei kuitenkaan voi veloittaa. Suljetaanko liittymä vai kärsiikö ACN tappiot?
   
 6. Symbian

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/10/03
  Viestit:
  197
  Tykkäykset:
  0
  uskaltaisin väittää, että liittymään on tulossa jonkinlaisia rajoituksia, esim. normaalin käytön suhteen. ei ne voi millään antaa kaikkien puhua ilmaiseksi niin paljon kuin lystää. eivät vain yksinkertaisesti voi.
   
 7. Kirppu

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/7/02
  Viestit:
  81
  Tykkäykset:
  0
  Lueskelin tuossa hinnastoa kun oli eräs sukulainen tuohon sortunut.
  Minua häiritsi hinnastossa, kohdassa Numeronsiirto: 12 kk määräaikainen sopimus. Voisiko joku viisas selventää.
   
 8. jogilius

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/8/03
  Viestit:
  694
  Tykkäykset:
  0
  Hmm... omituista. Saa 3 kuukautta puhella ilmasia puheluita, ja sen jälkeen ne ilmasuudet häviää, mutta joutuu pitää liittymän vielä 9 kuukautta? :p Ja ei auta, vaikkei liittymään puhuis, kun on monen euron kuukausimaksut? :p
   
 9. Eehoo

  Eehoo Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  68   0   0

  Liittynyt:
  1/1/03
  Viestit:
  6893
  Tykkäykset:
  378
  Puhelinmalli:
  Lumia , Elisa , Helsinki
  olet ymmärtänyt väärin,perinteisessä operaattoritoiminnassa he sijoittavat rahansa meihin ja verkkoon eli RL,SONERA,DNA .
  JA TÄSSÄ TAPAUKSESSA ON KYSYMYS VAIN KÄÄNTEISESTÄ ELI ME SIJOITAMME RAHAMME HEIHIN pikkujuttu tuo eroavaisuus
   
 10. TheEye

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/7/03
  Viestit:
  44
  Tykkäykset:
  0
  Se 12kk:n määräaikaisuus numeronsiirrossa on hinnastosta nyttemmin poistettu. Numeronsiirto on Suomen lainkin mukaan maksuton toimenpide, eikä se voi olla määräaikainen. Hinnasto ei ole ACN:n ohjeiden mukaan vielä julkinen, vaan se saattaa muuttua markkinatilanteen mukaan ennen liittymien avautumista 18.11. Itsenäiset Edustajat pääsevät näkemään hinnaston, mutta julkinen ja välttämättä lopullinen se ei ole.

  Maksuttomat puhelut ACN->ACN ovat tulossa. Näiden liittymien tarjoaminen loppuu tämän hetken tiedon mukaan 31.5.2004. Sen jälkeen avatuissa liittymissä ei ole ilmaisia ACN->ACN -puheluja. Ennen mainittua päivämäärää avatuissa liittymissä ilmaisuus säilyy.

  ACN ei yritäkään heti tuottaa runsaasti voittoa, vaan kännykkäliittymillä pyritään aikaansaamaan tyytyväinen asiakaskunta, jolle voidaan tarjota liittymän ohella myös muita palveluja kuten sähköä, internet-liittymiä, kaukopuheluja, internet kauppapaikkaa jne. Amerikassa tämäntyyppinen tuoteperhe on jo muodostunut. Jostain on aloitettava ja gsm-liittymät ovat juuri nyt kovassa kilpailutuksessa, jossa isolla pääomalla ja verkostomarkkinoinnilla saattaa olla mahdollisuus menestyä.
   
 11. Symbian

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/10/03
  Viestit:
  197
  Tykkäykset:
  0
  niinku joku jo kerkes sanomaan, niin tuo 12kk määräaikainen ei tosiaankaan enää pidä paikkaansa. mikä tuo 3kk -juttu on? käsittääkseni ennen 31.5.2004 otetuilla liittymillä voi soitella ilmaiseksi ACN mobile friends -> ACN mobile friends niin kauan kuin ACN:nässä henki pihisee tässä maassa. mutta veikkailisin edelleenkin, että jonkin sorttisia määrärajoituksia tuohon on tulossa.
   
 12. PekkaM Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  16/10/03
  Viestit:
  254
  Tykkäykset:
  28
  Jos ne myös pysyvät, olisi ehkä kiva ottaa kaksi liittymää. Toinen GSM-modeemiin kotiin ja toinen läppäriin. Sitten kotikone välittämään kiinteää nettiyhteyttä ja minullahan onkin yllättäen erittäin halpa (joskin hidas) katkeamaton mobiili-internet! Kyllä sillä sähköpostin lukee ja foorumeita surffaa! :)
   
 13. HaNi

  0   0   0

  Liittynyt:
  27/10/03
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  ACN – Please!

  Tere!

  Luin noita ACN:ää koskevia viestejä. Useimmat suhtautuvat suotta negatiivisesti. Silmät vaan avoimina uutta kohti, niin saadaa muutosta tähän monopolien luvattuun maahankin.

  esim Japella oli laskupää hiukka heikko, tottahan noita 7:n tason asiakkaita tulee, kun ACN nappaa Suomessakin suurimman operaattorin aseman ja asiakkaita yli miljoonan.

  Näillä nykyisillä ehdoilla kenen tahansa yksityisasiakkaan kannattaa ehdottomasti liittyä mukaan, ETTE MENETÄ SIINÄ MITÄÄN![/b]
   
 14. PekkaM Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  16/10/03
  Viestit:
  254
  Tykkäykset:
  28
  Re: ACN – Please!

  Jotka kaikki puhuu keskenään ilmaiseksi?
   
 15. Jupex Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  23/9/02
  Viestit:
  2965
  Tykkäykset:
  28
  Puhelinmalli:
  Joku nokia
  Onko tää taas niitä rahatpois tyhmiltä tempauksia :D jestas sentään....
  Muistan kun tuttava aikoinaan alkoi pyramidikauppaan mukaan. Kehui maasta taivaaseen... kuukaudenpäästä kun kysyin asiasta niin käski imeä lekaa.
   
 16. smrk Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/4/03
  Viestit:
  1446
  Tykkäykset:
  44
  Kyllä vastaanottava operaattori saa laskuttaa asiakasta numeron siirrosta. Luovuttava operaattori ei saa. Luovuttava operaattori tosin laskuttaa vastanottavaa. En tiedä voisiko liittymäsopimus olla määräaikainen. Tapa ainakin on, ettei ole ja uuden operaattorin on tyhmä erota maan tavasta asiakkaan tappioksi.
   
 17. smrk Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/4/03
  Viestit:
  1446
  Tykkäykset:
  44
  Ajattelitko kytkeä puhelimet modeemeihin? Ei oikein toimi GSM:llä.
   
 18. Erkkimerkki

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/1/03
  Viestit:
  223
  Tykkäykset:
  0
  Re: ACN – Please!

  Ei Suomessa enää mikään monopoli vallitse matkapuhelinoperaattorien kesken - alalla käydään kovaa kilpailua.

  Ajatukset yli miljoonasta asiakkaasta ovat kovin epärealistisia. Ihmisten luottamus verkostomarkkinointioperaattoreihin ei ole kovin korkealla. Näiden kohdalla epäilyttää ainakin itseäni palveluiden toimivuus (asiakaspalvelu, laskutus yms...). Miksi lähteä testaamaan kun tarjolla on toimiviakin vaihtoehtoja?
   
 19. PekkaM Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  16/10/03
  Viestit:
  254
  Tykkäykset:
  28
  Ei vaan GSM-korttimodeemi läppäriin ja vastaava kotikoneeseen. Molempiin ACN:n SIM-kortit ja vaikkapa ADSL-yhteyksinen kotikone toimimaan nettiyhteyden välityspalvelimena (IP-forwarding).

  Juuri tällaiset käyttöideat tekevät pitempään jatkuvan ilmaisuuden mahdottomaksi.
   
 20. Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  Itse en ole henk.kohtaisesti paljoa tähän ACN touhuun tutustunut mutta sen mitä olen lukenut niin voin rehellisesti sanoa etten heidän touhuihin aio sotkeutua pitkällä tikullakaan, on sen verran oudon kuulosta touhua mulle...

  Tutuilta ja kavereilta(n. 10kpl) jotka tietää mua enemmän tosta touhusta oon kyselly mitä ne meinaa eikä kukaan aio lähtee touhuun mukaan joten jos joku kuvittelee et miljoona asiakasta tulee niin huh huh!!!
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju