ACN Lyhensi tarjousaikaansa...

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja Callfreeworld.com, 27/3/04.

 1. Callfreeworld.com

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/4/03
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Eilisessä konfrerenssipuhelussa ACN:n omistajat ilmoittivat seuraavaa:
  ACN Mobile Friends liittymät joilla voi puhua rajattomasti ilman eri korvausta muihin ACN Mobile Friends liittymiin OVAT MYYNNISSÄ VAIN PERJANTAIHIN 16. HUHTIKUUTA SAAKKA! Tarjousaikaa siis lyhennettiin rajusti luvatusta toukokuun lopusta.

  Tämä tietää sitä, että seuraavat kolme viikkoa tulevat olemaan todella kiireisiä kaikilla ACN:n itsenäisillä edustajilla.

  17. huhtikuuta lähtien myytävänä oleva ACN Mobile Friends liittymä tulee olemaan hinnoittelultaan erittäin kilpailukykyinen. Itse veikkaisin Ruotsin mallia: CallFree500, eli 500 ilmaista minuuttia joka kuukausi.

  Myös ACN:n Prima liittymä tullaan hinnoittelemaan uusiksi, niin että siitä tulee hinnaltaan erittäin kilpailukykyinen yritysliittymä. Tämä tarkoittaa kahta asiaa:
  - ACN:n edustajat voivat jatkossa saada isompia kertakauppoja kun saavat jonkun yrityksen vaihtamaan liittymänsä
  - ACN:n edustajiksi tulee lähtemään useita yrityksiä jotka saavat ison liikevaihdon (= isompi provisio) pelkästään vaihtamalla oman yrityksensä liittymät ACN:nään.

  Tarkempaa tietoa tulee maanantain ACN-Extra sähköpostiuutisissa jälleenmyyjille.
   
 2. Jussi

  Jussi Vuoden Foorumilainen 2004

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  12224
  Tykkäykset:
  15
  Puhelinmalli:
  Xperia Z3
  Veikkaan, että kovinkaan moni oikea yritys ei tule vaihtamaan ACN asiakkaaksi. Tällä tavoin toimiva yhteistyökumppani on riski eikä varsinaisista yrityspalveluista tarvitse edes puhua, kun edes laskun operaattorierittely ei toimi muuta kuin tilattaessa yksitysikohtainen puheluerittely (joka sekään ei kerro operaattoreista mitään, vain numerot). Mutta saahan sitä aina yrittää.
   
 3. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Kai tämä kuitenkin tarkoittaa sitä että ne jotka ovat tietoisia tuosta toukokuun loppuun saakka olevasta tarjouksesta niin kuitenkin voivat nykyisillä ehdoilla liittymän ottaa, vai tuleeko tarjolle parempia vaihtoehto?
  Tuotteen täytyy kyllä muuttua muutoinkin kuin hinnalta että siitä voitaisiin laajemin puhua yrityksiä kiinostavana, paitsi tietenkin edustajia.
   
 4. khan

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/10/02
  Viestit:
  57
  Tykkäykset:
  0
  Tuskinpa muutenkaan yritykset eivät osta palveluita vähintäänkin kysenalaisessa maineessa toimivalta ja verkostomarkkinoivalta firmalta.
  Ei ainakaan isommat ja konservatiivisemmat.

  Oma arvaus: ACN ei tule koskaan saamaan suurta siivua yritysliittymämarkkinoilta. Taitavat olla enemmän Soneran ja RL:n heiniä.
   
 5. Henna78

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/7/03
  Viestit:
  335
  Tykkäykset:
  0
  Samaa mieltä. Sonera ja Radiolinja voivat sitäpaitsi sopia yrityksien kanssa yksilöllisistä ratkaisuista jolloin esim. tinkaamalla saadaan puhelujen hintoja alemmas. Ei taida tinkaus onnistua ACN edustajan kanssa :|
   
 6. Ike

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/7/03
  Viestit:
  32
  Tykkäykset:
  0
  ACN myy Mobile Frieds-liittymää yrityksille siten, että liittymät omistaa yksityinen henkilö ja yritys maksaa laskut. Näin saadaan yrityksen sisäiset puhelut ilmaiseksi ja toimitusehtoja ei rikota.

  ACN:n toimitusehdoissa lukee, että Mobile Friends-liittymää tarjotaan ainoastaan yksityiskäyttöön. Toinen tarina on sitten se, että jos yritys jättää laskut maksamatta, niin liittymän omistajahan vastaa viime kädessä laskuista.
   
 7. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  No eikö toimitus ehdoissa juurikin kielettä yrityskäyttö, eli siis sallitaan vain yksityis käyttö.
  Muistaakseni siellä ei kielletä sitä kenelle liittymiä voi myydä.

  Toisin jos kertomasi pitää paikkansa että ACN myy noita liittymiä yrityskäyttöön, niin tuntuu vähän oudolta miksi yleensäkkään pelleilevät noin, myisivät suoraan firmalle niitä.

  Mikään yhdenmiehen reppuria kummosempi firma jaksa pelleillä tuollalailla.
   
 8. liekki

  0   0   0

  Liittynyt:
  31/7/03
  Viestit:
  517
  Tykkäykset:
  0
  Kuulostaa scheisseltä, mikä yritys näin toimii? Voisi pikkusen naurattaa jos pomo rupeisi selittämään että nyt otetaan ACN-liittymä kokonaan sun nimiin, ja firma maksaa laskut. Tuskin mikään yli 4 henkeä työllistävä yritys sekaantuu tollaseen roskaan.
   
 9. Henna78

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/7/03
  Viestit:
  335
  Tykkäykset:
  0
  Ei sekaannu, ja olen jo aikaisemmin todennut että verottaja ei hyväksy vähennyksiin laskuja jotka eivät ole yrityksen nimissä (ainakaan osakeyhtiön kohdalla). Esimerkiksi minä en voi maksattaa laajakaistaliittymäni kuukausimaksuja yritykselläni koska laajakaista on omissa nimissäni. ACN-edustajat tuskin ovat tarkistaneet asiaa verottajalta kun tarjoavat tällaista 'vilunki'-vaihtoehtoa yritykselle.
   
 10. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Aina voi maksattaa firmalla laskuja, mutta toinen asia (mitä tarkoititkin) on se miten ko maksut tulkitaan, voiko firma niitä vähentää, alvin osalta on huonoimmat mahdollisuudet, sen jälkeen voiko firma vähentään yleensäkkään ko maksuja verotuksessa, kolmas tulkitaanko ko maksut ko työntekjän eduksi josta näin joudutaan pidättämään ja työntekijä maksamaan verot (eli siis helpompi maksaa sen verran palkkaa enemmän), mutta jos firma maksaa on ne kirjanpidossa käsiteltävä.

  Työntekijöiden etujen osalta ALVi on muutoinkin oma mailmansa, Ja jossain verottaja on todellakin tiukentanut kantaansa laskujen ja kuittien osalta, jossain jopa säikytään siitä että laskussa näkyy maksajan kohdalla (osoitekenttä) työntekijän nimi firman tietojen lisäksi.

  Mutta yleensä puhelinlaskut menee nästisti firmalle, jos laskutus on asiallisesti firman nimiin, ja muutoin hoidetaan näin syntyvä puhelinetu oiken, myös firmalta voi laskuttaa kuluja, esim puheluiden osalta, ne pitää vain asian mukaisesti todentaa.

  Jos kuvitellaan että Firman kaikilla työntekijöillä ACN F liittymät ja siellä soitellaan vain niiden kesken, ja työntekijä itse ei soittele paljoa muualle, niin onko yleensäkkää mitään järkeä ottaa puhelinetua ja maksaa siitä veroa enemmän kuin kuluttaa.

  Mutta mikä firma tosissaan alkaa säätään joidenkin liittymien kanssa tuollain, jossa vielä pelkona moka kirjanpidossa. Ja jos talossa on vähääkään enemmän liittymiä tarjoaa vanhat operaattorit hyviä ratkaisuja (palveluita) jopa hinnoittelultaan järkevään tasoon.
   
 11. ._./ukka

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/3/04
  Viestit:
  48
  Tykkäykset:
  0
  Nytkö se jo siirtyy B-vaiheeseen tämä pyramidi huijaus. Tuossa 10vuotta sitten se Golden pyramidi pysyi muistaakseni pystyssa useita vuosia. Kun uusia edustajia ei enää saatu värvättyä, alettiin nostamaan tuotteiden hintoja. Näinhän se homma etenee...

  ,_,/ukka
   
 12. Flyer Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/6/02
  Viestit:
  1180
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  N97
  Miten sitten kun nämä "ilmais puhelu" liittymien myynti loppuu? Tähän astihan reipas VM-myyjä on voinut hehkuttaa puheluiden maksuttomuudella. Liittymän myyminen vaikeutuu huomattavasti ja JOS olisin bizneksessä mukana (maksanutmitäsenniminytolikaan) tuntisin itseni petetyksi.
   
 13. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Tuksin se elämää muuttaa tekeeko sadalla asiakkaalla tappiota vai tekeekö tappiota 50lla asiakkaalla.
   
 14. Pappa-Smurffi

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/1/04
  Viestit:
  338
  Tykkäykset:
  0
  Koko pyramidin kehittäjän ja rakentajan bisneksiin se vaikuttaa varmasti... ;oP
   
 15. ._./ukka

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/3/04
  Viestit:
  48
  Tykkäykset:
  0
  Siis eihän tässä alun alkaenkaan ole ollut tarkoitus myydä niitä liittymiä, vaan hankkia uusia edustajia. Tämä onkin ollut ainoa tapa saada aloituspaketin hinta edes osittain takaisin.

  ,_,/ukka
   
 16. Ike

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/7/03
  Viestit:
  32
  Tykkäykset:
  0
  Kyseessä on yli 30 liittymän yritys ja he ovat selvittäneet omilta lakimiehiltä ja kirjanpitäjiltä, että asia on ok. Firman pitää tietysti maksaa jokaisesta liittymästä luontoisetu, muuten homma on lainvastaista.

  En tiedä, miten asia muuttui lähiaikoina, kun alv-lakiin tuli uusi lisäys siihen, mitä tietoja laskuissa pitää näkyä.
   
 17. paul_a Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/8/03
  Viestit:
  1310
  Tykkäykset:
  0
  Hämärä muistikuva kouluajoilta, menee jotenkin näin: verottaja on eri asia kuin lakimies ja verottaja on eri kuin kirjanpitäjä?

  Voin olla väärässä, mutta olen melko varma asiasta.

  Ps. On yleistä että kun käyt verotoimistossa kysymässä että 'onko tämä näin', verottaja X sanoo kyllä. Lähetät laput sisälle, verottaja Y tarkistaa ne ja hylkää sen. Sitten vasta hauskuus alkaa - mutta toisaalta, kaippa 30 hengen yrityksessä yhdellä hengellä on aikaa tapella verottajan kanssa pari kuukautta - tuleehan sitä säästöä todella paljon noilla ilmaisilla puheluilla verrattuna esim Sonera company-liittymään, jossa puhelut on parin sentin luokkaa / min sisäisissä puheluissa.
   
 18. hiihaa

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/3/04
  Viestit:
  25
  Tykkäykset:
  0
  Nimenomaan näin. Radiohaastattelussa joku ACN:n amerikanpomo, Stewanovski nimeltään, vastasi kysyttäessä firman markkinaosuustavoitteista: "Emme hae perinteisten yritysten lailla markkinaosuuksia, vaan keskitymme kattavan edustajaverkoston luomiseen".
   
 19. liekki

  0   0   0

  Liittynyt:
  31/7/03
  Viestit:
  517
  Tykkäykset:
  0
  Yli 30 henkilön yritys, josta löytyy omat lakimiehet sekä kirjanpitäjät oikein monikossa, ja sokerina pohjalla acn-liittymät ilmaisia puheluita varten. Minkälainen yritys on kyseessä? Lähes kaikissa yrityksissä on ilmaiset lankapuhelut työntekijöiden kesken toimiston sisällä.
   
 20. paul_a Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/8/03
  Viestit:
  1310
  Tykkäykset:
  0
  90-luvun loppupuollella kun IT oli pop! niin soneran myyntiedustajat ovat tehneet hyvää duunia ja onnistuneet kertomaan miksi kannattaa siirtyä langattomaan (lue: mobiili) ratkaisuun. Mm. 'olet aina tavoitettavissa' :)
   

Jaa tämä viestiketju