ACN ilmaiset, RAJOITETUT puhelut !!! -törkeää...

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja Zeldon, 19/12/03.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Zeldon

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/12/03
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Otin hieman selvää noista "ilmaisista" puheluista..kaverini joka on mukana ACN:ssä kirosi minulle ACN:n tapaa pimittää asioita jopa edustajilta. Hän oli itse saanut tongittua asioita selville ja saanut muun muassa selville sen, että "ilmaiset" puhelut puhelut ovatkin rajoitettuja, 1000 min /kuukausi.

  Päätin vielä itse tarkastaa tämän ACN:n asiakaspalvelusta. Soitin asiakaspalveluun nroon 0409100000 ja sieltä vastasi huonosti Suomea puhuva henkilö (toimipaikka Pärnu, Viro)

  Sanoin hänelle harkitsevani kavereideni kanssa ACN Friends -liittymää koska tällöin voisimme puhua keskenämme ilmaiseksi. Tyyppi sanoi että kylla tama on mahdollista. Kysyin että onko siinä jotain rajoituksia, johon hän vastasi kakistellen että 100 minuuttia päivässä on rajoitus, ja jos sen rajan ylittää, niin liittymä vaihdetaan automaattisesti ACN Prima liittymään (Suomen kallein liittymä, esim. toiseen verkkoon päivällä 26snt, ,lankaan 19,9 snt/min, SMS 16 snt jne...)..luonnollisesti asiakas joutuu myös maksamaan avausmaksun uudestaan (7,85€). Hän ei puhunut kuitenkaan mitään kuukausirajoitteesta!!, jolloin kysyinkin häneltä, että olen kuullut, että myös kuukaudessa 1000 min rajoitus...johon hän tovin empimisen jälkeen vastasi kakistellen; niin...grhmm..niin...kyllahan sekin pitaa paikkaansa..

  Kysyin häneltä että onko asiakaspalvelun tehtävänä harhaanjohtaa asiakkaita, sillä jos en itse olisi maininnut kk rajoitetta, niin hän ei olisi siitä minulle mitään sanonut, ja jos olisin tyytyväisenä puhunut 100 /pvä, niin 10 päivän kuluttua olisi jo liittymä suljettu ja vaihdettu Suomen kalleimpaan..

  Ja nämä "ilmaiset puhelut" -kampanjakin loppuu toukokuussa...

  Moni ACN friends -liittymän hankkinut varmaankin pistää sim -kortin puhelimeen ja soittaa huumassa ilmaisia puheluita tietämättä näistä rajoituksista, sillä edustajat eivät näistä puhu mitään...ja koska puhelut on ilmaisia, niin varmasti liittymän auki saatuaan soittaa heti paljon "ilmaisia" puheluita...monet vaan huomaavat, että liittymä on kiinni jo ensimmäisen päivän jälkeen..

  1000 min / kuukausi -> 33 min /pvä

  max 100 min /pvä

  Kyllä Acn teki nyt pohjanoteerauksen!!!!!!!!
   
 2. veppis

  veppis Supermoderaattori

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9562
  Tykkäykset:
  347
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju