Mobiili.fi Acerilta kohtuuhintainen uutuustabletti erityisen herkällä kosketusnäytöllä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 12/4/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2130
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Acer on tänään esitellyt uuden version sen Iconia Tab 10 -tabletista. 10-tuumaisella näytöllä varustetun laitteen erikoisuuksiin kuuluvat muun muassa neljä eteen suunnattua kaiutinta sekä erityisen herkkä kosketusnäyttö.

  Iconia Tab 10:n mitat ovat 259 x 167,5 x 8,985 millimetriä (eli selvästi alle yhdeksän millimetriä paksu) ja sen sisällä hyrrää MediaTekin neliydinsuoritin, malliltaan MT8163A, ja sen tukena kaksi gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa on 32 gigatavua ja akkukestoa tälle Android 6.0 Marshmallow -laitteelle luvataan kahdeksan tuntia. Laitteen liitäntöihin kuuluu muun muassa micro-HDMI ja kamerat ovat tarkkuuksiltaan kaksi ja viisi megapikseliä.

  Tab 10:n 10-tuumainen Full HD -näyttö on tyypiltään IPS LCD ja varustettu MediaTekin MiraVisionilla, joka valmistajan mukaan parantaa näytön väritoistoa ja kontrastia. Vieläkin erikoisempi on tämän Precision Plus -näytön herkkyys. Kosketusnäytön anturit ovat tavallista pienemmät, minkä ansiosta kosketuksen tunnistus on erityisen tarkka ja näytölle voi kirjoittaa ja piirtää jopa aivan tavallisella kynällä, stylus-ohjauskynän lisäksi. Acer on varustanut tablettinsa myös EZ Utilities -ominaisuudella, jonka ansiosta käyttöliittymää ja fonttikokoa näytöllä voi suurentaa enemmän kuin perus-Android antaisi myöden.

  Acer Iconia Tab 10:n toimitukset alkavat toukokuussa ja sen hinnat alkavat 249 eurosta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju