Mobiili.fi Acer-uutuudet paljastuvat 21. huhtikuuta – Mitä seuraavaksi?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 24/3/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2173
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Huhtikuusta on tulossa ruuhkainen mobiilikuukausi. Useat laitevalmistajat pitävät tuolloin lehdistötilaisuuksia ja nyt mukaan on liittymässä Acer. Päivän aiheena ovat yhtiön tulevat laitteet useissa kategorioissa.

  Acer järjestää julkistustilaisuuden 21. huhtikuuta. Artikkelin lopusta löytyvällä videolla yhtiö lupaa kertoa, mitä Acerilta voidaan odottaa seuraavaksi. Tilaisuus on katsottavissa suorana.

  Tarkkaa listausta esiteltävistä nimikkeistä ei ymmärrettävästi ole saatavilla ennakkoon. Windows Centralin mukaan luvassa pitäisi kuitenkin olla useita uutuuksia muun muassa läppäri- ja tablettivalikoimiin. Ilmoitusvideon alussa onkin nähtävissä kannettava tietokone, joka muuntautuu kääntämällä tabletinomaiseen muotoon.

  Luvassa saattaa olla myös puhelinuutisia. Esimerkiksi tarkemmat tiedot Acerin Liquid Jade -uutuuksien julkaisusta olisivat varmasti monille mieluisia.

  Acerin ohella monet muutkin laitevalmistajat pitävät omia tilaisuuksiaan ensi kuussa. Huawein odotettu P9-puhelin paljastuu 6. huhtikuuta ja HTC 10 -lippulaivamalli esitellään 12. huhtikuuta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju