Mobiili.fi Acer Predator 6 on hurja puhelin mobiilipelaajille – 4 kaiutinta, 10 ydintä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 2/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Acer esitteli Predator 6:n IFA-messuilla Berliinissä.


  Acer esitteli tänään uusimman jäsenensä sen Predator-pelilaitteiden sarjaan. Predator-sarjassa on aiemmin nähty tehokkaita PC-koneita sekä kesäkuussa esiteltiin myös kahdeksantuumainen Android-tabletti, mutta sarjan uusin tulokas on hurjalta vaikuttava puhelin, nimeltään Predator 6.

  Yksityiskohdat tämän päivän julkistuksessa jäivät kovin vähäisiksi, mutta Predator 6 on mitä ilmeisimmin Android-käyttöjärjestelmällä toimiva ja kuusituumaisella näytöllä varustettu laite. Pelitehoa laitteeseen tuo MediaTekin peräti kymmenellä ytimellä varustettu Helio X20 -suoritin, jonka tukena on neljä gigatavua RAM-muistia. Takakamera Predator 6:ssa käyttää 21 megapikselin kennoa.

  [​IMG]
  Villisti muotoiltu Predator 6 seuraa kesäkuussa esitellyn Predator 8 -tabletin jalanjäljissä.


  Predator 6:n muotoilu on tutun futuristista Acer Predator -sarjaa, ja pelaajia ilahduttanevat laitteen mielenkiintoiset lisäherkut. Äänimaailmasta huolehtii peräti neljä kaiutinta, ja monista matkapuhelimista tuttuja tärinämoottoreita on Predator 6:ssa kaksin kappalein valjastettuna pelikäyttöön niin, että puhelin tärisee pelien ryminöissä samaan tapaan kuin pelikonsoleiden ohjaimet.

  Acer ei vielä kertonut mitään Predator 6:n myyntiintulosta tai hinnasta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju