Mobiili.fi Acer paljastaa loppuvuoden laitevalikoimansa elokuussa – Tietoa VR-laseista?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 5/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2143
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Acer tulee esittelemään loppuvuoden laiteuutuuksiaan elokuussa. Tarkemmat tiedot tapahtumassa nähtävistä laitteista puuttuvat, mutta ilmassa on monia mahdollisia aihepiirejä.

  [​IMG]
  Acer esitteli Jade Primoa Berliinin IFA-messuilla viime syksynä.


  Seuraavat Acer-julkistukset nähdään 31. elokuuta IFA-messujen yhteydessä. Viime vuonna yhtiö vilautti samoihin aikoihin Windows 10:tä ja Continuumia hyödyntävää Jade Primo -älypuhelinta, ja Windows Centralin mukaan seuraaja kyseiselle laitteelle on hyvin todennäköinen.

  Acer on myös aloittanut uuden aluevaltauksen virtuaalitodellisuuksien saralla. Toukokuussa yhtiö kertoi aikeista muodostaa Starbreezen kanssa yhteistyösopimus VR-teknologioiden kehittämiseksi. Yhteistyön tarkoituksena on kehittää StarVR-nimistä VR-silmikkoa, joka on tarkoitettu kotikäytön sijaan huvipuistojen ja muiden julkisten VR-sovellutusten käyttöön.

  VentureBeatin mukaan StarVR:ää on määrä toimittaa pieni erä jo tämän vuoden puolella, mutta laajempi valmistus aloitetaan vasta vuonna 2017. Acer ja Starbreeze saattavatkin hyvin kertoa enemmän StarVR:n tulevaisuudesta syksyllä.

  [​IMG]
  StarVR-silmikko.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju