• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Vaihdettu Acer Aspire M2-601 Revo Build

Tila
Ei auki vastauksille.

hendhe

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
71   0   0
Liittynyt
19.6.2002
Viestit
722
Reaktiopisteet
2
Puhelinmalli
Oneplus 8 Pro
Takuu
Kyllä
Kuitti
Kyllä
Väri
Musta
Kunto
Erinomainen
Vaihto
Kyllä
Hintapyyntö
275 e / tarjous
Sijainti
Kuopio
Toimitustavat
posti / matkahuolto / kasvotusten
Myynnissä 8.8.2016 Suomesta ostettu virheettömässä kunnossa oleva ja erittäin vähän käytetty pikkukone. Jäi tarpeettomaksi kun tuli taloon yksi jos toinenkin laite hankittua.

Mukana itse laite virtalähteineen, alkuperäinen kaukosäädin vastaanottimineen sekä alkuperäisen pakkauksen härpäkkeet. Mukana myös kuitti.

Intel Core i3-6100U 2.3 GHz tuplaydinsuoritin
8 Gt DDR4 keskusmuisti
128 Gt SSD-levy
Intel HD Graphics 520 integroitu näytönohjain
High Definition Audio äänikortti
Wi-Fi ac, Bluetooth 4.0
Liitännät: HDMI, DisplayPort, LAN, DisplayPort, kuulokeliitäntä, 3 x USB 3.0
Kortinlukija: kyllä, SD
Mitat (L x S x K): 135 x 135 x 56 mm
Paino: 1 kg
Windows 10 64-bit (FIN/SWE/UK) käyttöjärjestelmä

Vaihdossa voisi kiinnostaa tabletti tai isonäyttöinen puhelin. Myös 2Gb tai isompi ulkoinen tai sisäinen kovo kelpaisi vaihdokkina. Kotiteatteri vahvistinkin voisi kiinnostaa. Eli oikeastaan "mitä vaan" sähkövimpelettä voi tarjota.

Laite sijaitsee Kuopion kupeessa mutta posti tai matkahuolto kuljettaa tarvittaessa.

Hintapyyntö 275e postikuluineen.

Yhteydenotot yv:llä tai sähköpostilla hendhe (*) outlook.com.
 
Viimeksi muokattu:

hendhe

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
71   0   0
Liittynyt
19.6.2002
Viestit
722
Reaktiopisteet
2
Puhelinmalli
Oneplus 8 Pro
siirretty huuto.net
 
Viimeksi muokattu:
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom