Mobiili.fi ABC:n mobiilitankkaus laajenee hurjasti – lisää asemia ja tarjolle muillekin kuin iPhonelle

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 23/5/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Mobiilitankkaus on osa S-mobiilia.


  Alkuvuodesta lanseerattu ABC:n ja S-Pankin mobiilitankkaus laajenee nyt merkittävästi kahdella tavalla: se tulee mahdolliseksi merkittävällä määrällä uusia ABC-asemia sekä myös Android- ja Windows-puhelinten sovelluksissa.

  Palvelu vaatii puhelimeen S-mobiili-sovelluksen sekä siihen liitetyn S-Etukortti Visan. Alun perin mobiilitankkaus tuli vain S-mobiilin iPhone-versioon, mutta nyt sovelluskaupoista löytyy päivitetyt versiot S-mobiilista mobiilitankkauksen kera jo Androidille sekä Windows-puhelimille.

  Aiemmin vain muutamilla pääkaupunkiseudun asemilla tarjolla ollut mobiilitankkaus laajenee nyt tästä päivästä alkaen kaikille HOK-Elannon ja Varuboden-Oslan ABC-asemille kattaen koko Uudenmaan.

  Lisäksi kesäkuussa mobiilitankkaus tulee vielä Keski-Suomeen ja Pohjanmaalle, kun se tulee Keskimaan ja KPO:n osuuskauppojen ABC-asemille.

  Yhteensä laajennusten jälkeen S-ryhmän mukaan mobiilitankkaus on tarjolla kahden miljoonan suomalaisen alueella.

  Uutena ominaisuutena S-mobiili-sovelluksesta voi nyt seurata myös polttoaineen kulutusta niin euroissa kuin litroissa.

  Mobiilitankkaus toimii S-mobiilissa tunnistamalla auton sijainnin automaattisesti ABC-asemalla. Näin tankkaajan ei tarvitse kuin valita sovelluksesta mittari ja tankata. Maksu napataan automaattisesti liitetyltä kortilta. Tarkoituksena on luonnollisesti nopeuttaa ja helpottaa auton tankkaamista.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju