1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

aapuva!V525, äänet hävis...???

Keskustelu osiossa 'Motorola ja Lenovo', aloittaja Albo, 9/9/04.

  1. Albo

    Liittynyt:
    2/9/04
    Viestit:
    7
    Tykkäykset:
    0
    eli yhtäkkii huomasin että puhelin ei soi vaikka soitto tuli, tärisee kyl mutta ei soi.. soittoääntä ku koittaa kuunnella ni puhelin ilmottaa et playing mut mitää ei kuulu.. oon säätän äänet täysille mut ei mitää.. nauhotetut jutut toimii mut ne tulee sielt mikä ei ole kovaääninen.. onks joku irti tai vastaavaa?? puhelimen tilasin saksasta tossa reilu pari viikkoo sitte, voisko joku kertoo et onks motorolal jotaa huoltoo mikä toimis suomes ja menis takuusee vaikka ulkomailt ostettu?? en haluis maksaa omaisuuksii korjauksest ku sen takii just saksast ostin et tulis säästöö..?? vähä sekavast selitetty mut jos joku tajus ni olisin kiitollinen vastauksista..
     
  2. blade Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    29/9/02
    Viestit:
    2104
    Tykkäykset:
    0
    Puhelinmalli:
    Motorola Milestone
    Omituista, etten sanoisi.
    Saattaa olla kaiutin rikki ehkä tai..........
    ............kokeile resetoida puhelin.Eli teet sille tehdastyhjennyksen!Ehkä se auttaa!?
    Kyllä se menee takuuseen Suomessakin, vaikka on ostettu muualta.
    Motorolaa huoltaa Maifon ja Powermill.
     
  3. Omenanraato

    Omenanraato Tunnettu jäsen

    Liittynyt:
    11/12/02
    Viestit:
    19845
    Tykkäykset:
    788
    Puhelinmalli:
    iPhone 6+ 16GB Silver
    heh, omas motos oli sillon bugi et soittoääni ei loppunut ennen akun irroitusta, et hiukan päinvastoin =)
     
  4. Albo

    Liittynyt:
    2/9/04
    Viestit:
    7
    Tykkäykset:
    0
    nyt huomasin et ku laittaa vaikka soittoäänen soimaa ja kun mitää ei kuulu ni painaa kevyest tost kovaäänisen päältä ni äänet tuleeki takas, mut sormen ku otaa pois ni äänet hävii tai toimii noin 5 sekunttii..
     
  5. blade Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    29/9/02
    Viestit:
    2104
    Tykkäykset:
    0
    Puhelinmalli:
    Motorola Milestone
    Eiku huoltoon vaan.Taitaa kaiuttimen juotokset olla irti tai jotain vastaavaa.
     

Jaa tämä viestiketju