AAC/MP3 -soitin julkaistu Englannissa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja peemvee, 26/11/03.

 1. peemvee

  peemvee Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  5   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  685
  Tykkäykset:
  133
  Puhelinmalli:
  Lumia 640DS, iPhone SE
  Englantilainen matkapuhelinoperaattori o2 on tuonut markkinoille digitaalisen musiikkisoittimen (o2 DMP), joka tukee AAC+ ja MP3- tyyppistä dataa. Musiikki tallennetaan irrotettavalle 64 Mt:n SD-kortille. Soitin on valmistettu by Siemens. Siihen voi ladata musiikkia infrapuna/gprs ominaisuudella varustetulla esimerkiksi Nokian puhelimella ja kaapelin avulla Siemensin uusimmissa sekä suoraan tietokoneelta.

  Laite on osa operaattorin palvelukonseptia, jossa kappaleita voi ladata puhelimen välityksellä soittimeen. Musiikkikappaleet ovat kopiosuojattuja, eikä niitä varmaankaan saa siirrettyä muihin laitteisiin.

  Allaolevista linkeistä voi käydä pällistelemässä tuotetta.

  http://www.theregister.co.uk/content/54/34111.html
  http://www.club-siemens.net/

  Soitin on saatavissa ainoastaan Englannissa. Ensi vuoden kuluessa palvelu/soitin lanseerataan myös Irlannissa ja Saksassa. En tiedä, tuleeko tuote koskaan Suomeen saakka. Meillähän on jo N-gage ja 3300 -soittimet.

  Hintaa ladatuille musiikkikappaleille tulee jutun mukaan noin 1-1,5 £. Voitte varmaan kukin keskenänne laskea, mitä 1 Mt:n kokoisten AAC+ kipaleiden lataus suomalaisessa gprs-verkossa eri operaattoreilla maksaisi.

  Tämä tuote selittänee osittain sitä, ettei vanhaa kunnon MP3-hf:ää ainakaan toistaiseksi tarjota uusiin Siemensin puhelinmalleihin, joissa on se uudenmallinen pohjaliitin.

  http://www.matkapuhelininfo.com/forum/viewtopic.php?t=20480&highlight=
   
 2. yellow Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/8/02
  Viestit:
  2919
  Tykkäykset:
  0
  Voi olla, etta on tehty pelkastaan mmO2 operaattoria varten. On englannissakin N-gaget ja 3300, mutta operaattori on halunnut tehda oman end - end ratkaisun.

  Taitaa olla Warettamiseen tottuneelle nuorisolle liian kova hinta per kappala (1.5e - 2.2e). Tosin englannissa saattaa joutua maksamaan soittoaanestakin lahes nelja euroa, mita pidan varsin kalliina.
   

Jaa tämä viestiketju