A60 USB-Datakaapeli ja softaa....

Keskustelu osiossa 'BenQ ja Siemens', aloittaja viljami, 11/5/04.

 1. viljami

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/5/04
  Viestit:
  5
  Tykkäykset:
  0
  :( Onko tosi ettei A60 saa yhteyttä kapelilla. Tilasin just sellasen kapelin polkumyynnistä kunnes löysin tämän sivun, jossa yhdessä topicissa luki että A60 ei saisi yhteyttä...

  Sanokkaapa te asiantuntiat saako yhteyttä. Jos saa niin hieno juttu, mutta mistäs sitte siirtosoftat. My-Siemenssiltä ei tähän kännymalliin ollu mitään softaa saatavilla. Eli jos joku siirtelee jo Omaan A60 tavaraa, niin olkaa ystävällisiä ja päästäkää minut jännityksestä. Saanko yhteyttä palikkaani?

  Kiitos!
   
 2. Epelii

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/11/03
  Viestit:
  395
  Tykkäykset:
  0
  Vähän lainailua toisesta ketjusta:

  http://www.matkapuhelininfo.com/forum/viewtopic.php?t=22710

  Että eiköhän sillä saa yhteyden.
   
 3. viljami

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/5/04
  Viestit:
  5
  Tykkäykset:
  0
  MM. mutta mistäs softat

  Jep, mulla vain on tulosa USB kabeli, mutta iloitellaan tänne jos se alkaa toimimaan, mukana tulee ajurit, mutta softasta ei sitten ole tietoa. Onko testattu, pelaako jonkun muun puhelimen softalla.

  Vai olisiko kuitenkin niin että ajuriseedeellä tulisi jotain yksinkertaista softaa mukana.

  Tai tuleeko puhelimen muistista suoraan "removable disk"

  ...Eikai sentään?
   
 4. Epelii

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/11/03
  Viestit:
  395
  Tykkäykset:
  0
  Mun datakaapelin mukana ei tullut muuta kuin ajurit ja ne vain teki USB-kaapelista virtuaalisen COM-portin. Ohjelmat piti hakea Siemenssin sivuilta. Jos A60:n alasivuilta ei saa datasuitea, niin hae jonkun muun luurin sivuilta. Esim. DataSuite väittää että ei toimi C55:n kanssa, mutta se kuitenkin toimii.

  Ei tule, mutta jotain sen tapaista tulee Datasuiten DataExchance softwarella. Sitten sen mukana GPRS assistant jolla saa netin pelaamaa.
   
 5. viljami

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/5/04
  Viestit:
  5
  Tykkäykset:
  0
  Jep

  Toksia, nyt voi huoleti jäädä odottelemaan kaappelia ettei tartte yöunia menettää miettien tätä asiaa. Vaikka onhan vielläkin mahdollisuus ettei laite pelaa. Mutta toivomme parasta.
   
 6. PetteriB

  0   0   0

  Liittynyt:
  27/1/04
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  Siemens A60:n kanssa voi käyttää C60:n Data Suitea, sillä kyseiset luurit ovat muuten aivan samoja puhelimia sillä erotuksella, että A60:stä on riisuttu muutamia C60:ssä olevia ominaisuuksia pois.
   
 7. milward

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/5/04
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Ainakaan mulla Siemens A60 ei lähtenyt toimimaan C60:n Data Suiten kanssa. Tai siis yhteys koneen ja puhelimen välille kyllä muodostui ja puhelimen hakemistoihin pääsi käsiksi, mutta modeemiksi kone ei puhelinta tunnistanut millään. Sen sijaan Siemensin GPRS Modem Assistentin asentamisen jälkeen kone tunnisti puhelimen modeemiksi ja nettiyhteys muodostu vaivatta.
   
 8. viljami

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/5/04
  Viestit:
  5
  Tykkäykset:
  0
  Toimii!!

  Eli mulla meni noin 4 minuuttia kun se jo toimi c60 suitella. Kuvat, ainakin gif ja jpg siirtyi aivan kivuttomasti, oli muuten jännää että kuvan fyysinen koko voi olla periaatteessa kuinka suuri vain, näytti puhelin sen pienentävän ruudulle sopivaksi. Mutta mielelläänhän kuvaa pienentää, muistin säästämiseksi. Soittarit meni myös kivuttomasti, soittoaanet.org :ista löytyy midi tiedostoja jotka voi myös suoraan heittää ns. removable diskille. Mp3 tiedostoja ei suostu soittamaan, sanoo vain että tiedostotyyppiä ei tueta. Wav tiedostoja en ole kokeillut, mutta epäilisin ettei toimi nekään. Modeemina tuota en ole yrittänyt muuten kuin keskustelu Hyper terminaalilla, joka näytti toimivan.

  Seuraavana kiinnostaisi tuo A60 päivittäminen C60, siinä tulee kaiketi java tuki, kameramahdollisuus, kalenteri... ja muita mukavuuksia, kuten tietääkseni mp3:sen soittomahdollisuus.

  Onko varmaa tietoa, että todellakin A60 ja C60 sisuskalut ovat täsmälleen samat.

  Voiko siemenssit päivittää ihan kotikonstein, kuulin että se olisi mahdollista aivan "laillisesti" ilman että takuukaan ei raukeaisi.

  Jos kerran koneistot on samat... ja päivityskin onnistuisi kotikonstein... pistää muuten todellakin miettimään.
   

Jaa tämä viestiketju