A2DP Bluetooth HF jossa liitin kuulokkeille JA mikille

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja --=laiz=--, 12/4/06.

 1. --=laiz=--

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/1/06
  Viestit:
  28
  Tykkäykset:
  0
  Tuollaiselle olis nyt käyttöä ja tilausta ihan tosissaan, kun mopokausi on aluillaan.

  Eli pitäisi tukea A2DP:tä ja olla irrotettavat mikki ja kuulokkeet tai ainakin liittimet näille..

  Mitenkäs muuten voiko näitä parittaa kahdelle laitteelle siten että esim. pda:sta tulisi musiikki ja hf olisi paritettu puhelimelle. Sitten kun puhelu tulee, vaimentaisi hf musiikin ja kytkisi puhelun ja puhelun päätyttyä musiikki jatkuisi... (Kyllä. Tämä on ehkä vähän liikaa vaadittu...)
   
 2. Richie_79

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/8/05
  Viestit:
  107
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Räätälöity Samsung Galaxy s7
  Yksi ihan hyvä vaihtoehto on Plantronicsin Pulsar 590a. Tukee BT 2.0 ja mm. A2DP:tä profiilia. Tukee kahta yhtäaikaista kanavaa auki samaan aikaan eli voit parittaa esim. PDA:han ja laittaa siihen MP3 soimaan A2DP profiilin kautta ja parittaa luuriisi handsfree profiilin kautta ja ottaa puhelut vastaan sillä. Handsfreena tulee siis perinteiset monoäänet. (Se tuskin haittaa.) Ja toimii muuuten juuri näin että priorisoi handsfree profiilia eli jos saat puhelun niin ämppärit vaimennetaan (tosin ei niitä tietysti pistetä paussille).
  Osta muuten nimenomaan a -malli niin saat kätevän adapterin jossa toisessa päässä 3,5 mm audiojack ja toisessa langaton BT lähetin (varustettuna mm. A2DP profiililla). Voit sen sitten tökätä esim. vahvistimeen, tietsikkaan, tms.
   

Jaa tämä viestiketju