9300i. Löysä kansi. Kiristäminen?

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja slayer665, 14/9/07.

 1. slayer665 Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/12/02
  Viestit:
  355
  Tykkäykset:
  3
  Eli tuli hommattua tollanen luuri käytettynä. Huomasin että kansi aukeaa todella helposti sillai pikkusen raolleen. Muuten se on suht jämäkkä eli pysyy kyllä halutussa kulmassa. Voisiko tuota jotenkin itse kiristää tai tehdä jotain että tuo kansi pysyisi paremmin kiinni?
   
 2. samumanu Vieras

  0   0   0

  Se sydeemi mikä ton kiristää on kyl aika hankala modifioida ite, jos osaat puhelimien kanssa värkätä ni kysyppä huollosta semosta osaa kuin chassis koska se sisältää ton sarana homman. Se on kyl aika iso osa eli ei kai halpa.. Jotain pielavetisiä jos jollain mielessä niin kertokoon, itekki voisin olla kuulolla...
   
 3. slayer665 Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/12/02
  Viestit:
  355
  Tykkäykset:
  3
  Juu tuota pitääpä soitella sitten kaverin kaverille joka on nokian huollossa töissä mitä se osaisi sanoa tuosta asiasta.

  Mutta otettaan tähän vielä toinen kyssäri eli miksi s-postin lähetys ei onnistu mutta vastaanotto toimii? Käytössä soneran maili. POP3 lähtevän ja tulevan palvelimien pitäisi olla samat eli: mail.inet.fi. Missä mättää? Ja onnistuukos spostin automaatti haku tällä vehkeellä?

  edit: Juu elikkäs sainkin nuo postit lähtemään. Syynä oli se että Elisan verkossa ei toimi vissii tuo mail.inet.fi lähetyksessä. vaan pitää olla smtp.mobiili.fi tai tuolla ainakin lähti:)

  Mutta se automaattihaku? sitä en löytänyt.
   

Jaa tämä viestiketju