9300i kommarin tiedonsiirto SIM -> puhelin (ja toistepäin

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Hammer Schultz, 17/4/06.

 1. Hammer Schultz

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/4/06
  Viestit:
  13
  Tykkäykset:
  0
  Eli ongelma on tämä (ja olen lukenut manuaalin, en löytänyt vastausta sieltä).

  2 puhelinta, 9300i kommari ja Sampan pikkuinen X200 ns. viikonloppupuhelimena (koon takia, kommaria ei jaksa roudata mukana vapaalla). Sama Soneran sim-kortti jota vaihdetaan puhelimesta toiseen.

  Jos talletan esim. viestit + puhelinnumerot sim-kortille Samsungia käyttäessäni ja haluaisin samat viestit ja numberit käyttöön Nokiaa käyttäessäni, miten pystyn valitsemaan kommarissa kumpaa muistia käytän ja miten saan siirrettyä sim-kortin tiedot Nokialle? Aikaisemmissa Noksuissa on ollut mahdollisuus kopioda simmin tiedot puhelimelle ja päinvastoin mutta tässä kommarissa en sitä vaihtoehtoa ole löytänyt mistään valikoista.

  Onko Nokian PC-Suite ainoa mahdollisuus ja onko silläkään mahdollisuutta kopioida SIM-kortin tietoja puhelimelle? Mielestäni sekin kopioi aina vain puhelimen muistia mutta simmin muistiin sillä ei pääse käsiksi (tämä puhtaasti mutuna, ei ole mahdollisuutta tarkastaa nyt).
   
 2. hiphei Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/1/04
  Viestit:
  1994
  Tykkäykset:
  0
  Re: 9300i kommarin tiedonsiirto SIM -> puhelin (ja toiste

  Eikös ne SIM:in nimet ja numerot löydy ihan sieltä kontakteista omasta "hakemistostaan"? Omassa englanninkielisessä ihan Contacts -> SIM card.
   

Jaa tämä viestiketju