9300i jumiissa (index.dat)

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja bigbear, 18/1/08.

 1. bigbear

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/1/05
  Viestit:
  37
  Tykkäykset:
  0
  Puhelimeni Nokia 9300i on totaalisen jumissa, koska laitteen muisti on loppu. Loppumisen syy on systems/mail kansiossa oleva index.dat, joka on kooltaan 74megatavua. Miten saan tuon tiedoston poistettu tai pienennettyä ilman formatointia? Entä miten estän sen kasvamisen vastaisuudessa? Käytän outlookkia postina ja sitä käytän myös puhelimen kautta ja siellä on tuhansia viestejä, mutta läheskään kaikkia en lataa puhelimeena vain otsikot ja tietenkin postit, joita luen puhelimella.
   
 2. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Mietin tuossa mitä on aikonaan ollu puhetta... hitto kun ei muista. Käsittääkseni jos sitä ei voi siirtää muistikortille tms. ja siten hävittää, niin formatointi olis kyllä se ainoa keino. Älytön pullonkaula toi on noissa malleissa. Ei ole tullu itsellä eteen, kun en sillee käytä kommareita kauaa jos sattuu eteen tulemaan. Tota vois kysyy oikeesti jostain huollolta tms.. pyytää pikkusen vastauksia.
   
 3. bigbear

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/1/05
  Viestit:
  37
  Tykkäykset:
  0
  Ilmeisesti viestit kykenee tallentamaan muistikortille, mutta loppuu se muisti sieltäkin..

  Nyt laitoin koneen poistamaan paikallisesti kaikki vanhat viestit jne. Jos tuo auttaisi. Olen joutunut formatoimaan puhelimen kerran per 4kk..
   
 4. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Niin, no se on ilmeisen harmillista tuo 4kk välein... Tietty muistikortille sen jos saa, niin heittää 2 gigasen kortin kehiin, alkaa sitä tallennustilaa olemaan. Voi kerralla kipata menemään isommanki satsin. Transcend 2GB MMC maksaa vissiin jonkun euron verkkokaupassa, ei pitäs hinnasta olla kiini. N9500,N9300 ei käy, mutta 9300i:ssäpä käy ;)
   
 5. bigbear

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/1/05
  Viestit:
  37
  Tykkäykset:
  0
  Ongelmalliseksi sen tekee se, että muistin täyttyessä ei voi ottaa varmuuskopiota mistään ja sitä ei aina vaan muista ottaa joka viikko/kuukausi. Tällöin vaan tietoa tuppaa häviämään...
   
 6. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Niin.. oon kyllä monesti sanonu, että kännykät on mitä on... Ei niissä mitään kannata tärkeetä alkaa säilyttämään, kun ei ne säily kuitenkaan. Et ole ainoa joka ei muista ja jaksa ja viitsi. Kännyköissä on monilla sekin probleema ettei backuppia edes moni "osaa" hyväksi käyttää. Commareista ja läppäreistä en juurikaan siksi pidä, että joutuisin paskan hetken tullessa kaivamaan kaiken jotain piilosta ja sitten sen kanssa pelaamaan. Pariin otteeseen on kyllä kaikki temput saanu käyttää, että sieltä ulos mitään heruu. Nykyään on helppoa kun tietää miten se on vältettävissä. Kaikki menee verkon yli toisaalle talteen ja välillä poltetaan DVD:lle. Automaattisia tallennustoimintoja ym. Mut ne hän ei onnistu kännykässä samalla tavalla.
   
 7. Petex

  Petex

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  30/3/04
  Viestit:
  190
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Samsung NOTE Edge, S5 Duos + Nokialaisia
  linkki Siirrät tosiaan ne sähköpostit muistikortille. Silloin tuo puhelimen muisti vapautuu. Tee vaikka kokonaan uusi laatikko ja myöhemmin muuta se oletukseksi, kuten yllä neuvottu. Sitten voelä tuosta Nokian Communikaattorin omasta varmuuskopioinnista, niin sen parempaa ja helpompaa tapaa varmistaa puhelin ei ole. Muistikortilta palautus vie vain muutaman hetken ja kaikki asetukset, taustakuvat jne. palautuvat. Muistikortista tosin pitää ottaa sitten myös varmuuskopio, mutta ei tarvitse mitään PC-suitea tai muutakaan softaa erikseen asennella.
   

Jaa tämä viestiketju