9300 sisänäyttö häröilee

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja CrFr, 15/8/06.

 1. CrFr Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/8/06
  Viestit:
  5
  Tykkäykset:
  0
  Nokia 9300:n sisäpuolen näyttö saa välillä jonkun ihme hepulin. Kuva alkaa värisemään ja siihen tulee vaaka ja pystysuuntaista häiriöraitaa niin ettei kuvasta saa mitään selvää. Lisäksi kuvan yläosa tulee välillä kurkistamaan alareunasta, samoin oikean reunan pari viimeistä pikseliriviä näkyy välillä vasemmassa reunassa. Mikään kosketushäiriö tuo ei vaikuttaisi olevan, koska kannen asento ei vaikuta häiriöihin, eikä mikään muukaan puhelimen rutistelu.

  Viimeksi tämä sai tuon kohtauksen joskus keväällä, jolloin tilanne korjaantui kun antoi olla akun irti puolisen tuntia. Tämän jälkeen ei ole ongelmia ollut ennenkuin nyt taas, ja nyt häiriöt eivät poistuneet kokonaan akun irroituksella. Tarpeeksi kauan kun tuon antaa häröillä niin menee koko puhelin jumiin.

  Mahtaako tähän olla jotain yksinkertaista syytä miksi näin tekee vai onko vehje hajoamassa? Silloin keväällä kun tuo tuota teki epäilin syyksi koteloa jossa oli magneettisulkija, mutta nyt pitkän aikaa ilman koteloa oltuaankin tuli.

  Meneeköhän uuden puhelimen ostamiseksi?


  Laitetaanpa vielä videokin (1,13 Mt):
  http://users.evtek.fi/~k0200962/9300.avi
   
 2. samumanu Vieras

  0   0   0

  Luulisin et näytön tahi ui-modulin(tai mikä sen nimi nyt onkaan) vaihto auttaisi. Kustannuksista en tiiä mut huoltoon soittamalla voivat varmaan arvioida. Tai jos osaat niin vaihat ite. 100% varmasti ei voi näkemättä/tutkimatta sanoo kummassa vika.. Ja aivan varmasti halvemmaksi tulee kuin uusi mut jokainenhan päättää järkevyyden itse.
   
 3. CrFr Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/8/06
  Viestit:
  5
  Tykkäykset:
  0
  Tuntuisi että jotain on irti tuolla sisällä. Kun nuo häröilyt alkaa, niin puhelimen alaosaa kun napauttaa pöytään niin häiriöt loppuvat samantien. Mistähän päin mahdollisesti tuossa voisi olla liitokset irti? Tuommoisen varmaan voisi itsekin saada korjattua, ei vaan huvittaisi pistää ihan koko puhelinta paloiksi oikeaa liitosta etsiessä.

  Kovian kauaa tuota ei viitsisi pöytään hakata, hajoaa pian lopullisesti :)
   
 4. samumanu Vieras

  0   0   0

  Kyl mä epäilen eniten tota ui-modulia mut ku ei oo puh edessä on se mahoton sanoa.
   

Jaa tämä viestiketju