9300 purkaminen

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja El Pastor, 20/8/06.

 1. El Pastor

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  102
  Tykkäykset:
  0
  Sattui tuossa kaverilla menemään ks. puhelin suhteellisen "säpäleiksi" ja olisi itsellä pientä innostusta ruveta ronkkimaan luuria auki. Ongelmaksi vaan muodostui ruuvien ynnä muiden nippeleiden puuttuminen josta kyseisen kopan olisi voinut kammeta auki. Nyt kysyisinkin hyviä neuvoja tai kokemuksia kuinka puhelimen saisi avatuksi siististi jotta sisuksia pääsisi tutkailemaan? Taitaa olla nykyään että suurin osa nykyisistä puhelimista on jollain muoviholkeilla kasassa eikä vanhoja kunnon torx-ruuveja löydy enää mistään. Vaatiko kommari kenties avaukseen samantyyppistä "höylää" jolla esim. muistaakseni 7650 joskus aikoinaan avattiin?
   
 2. Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  Se on Service-Manual kaivettava jostain sille, siitä näkee perusteellisesti miten se lähtee auki, lisäksi tarvitset siihen Nokian SRT-6 avaimen jolla saa kuoret vedettyä irti. Ongelma on vaan se että sitä service manualia ei ihan mistä vaan saa, netistä kaivettava, mutta ne osat saa tilattua KLC.fi :stä. Tilasin ite N90:een osia sieltä ja nopeesti tuli.
   
 3. moeykky

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/10/02
  Viestit:
  87
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Motorola Razr Maxx
  Itselläni moisten muoviklipsuilla kasattujen puhelimien kohdalla olen kyllä käyttänyt pientä meisseliä, kun hieman puristelee ja katselee ensin mistä saa vain kopan väliin ja varovasti vääntämään...
  Saahan toki muovin halkeamaan pässiraivolla, joten malttia matkaan. Erikoistyökalut kun tahtovat olla kiven alla ja hintavia.
   

Jaa tämä viestiketju