9300 näytöissä vikaa, vinkkejä?

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja huipot24, 6/8/05.

 1. huipot24

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/8/05
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  2 viikkoa vanha 9300 känny upposi hetkeksi järveen noin kuukausi sitten. Pienellä säädöllä, kuivattelulla ja avaamisella puhelin on nyt siinä kunnossa että sillä pystyy soittamaan/vastaanottamaan, äänet toimivat, pieneen näyttöön syttyy taustavalo ja isoon näyttöön saadaan helakanpunainen näkymä mistä sitten haluaakin, mutta sekin muuttuu takaisin valkoiseksi hetken kuluttua (kyse joko ajasta tai näytön asennosta).

  Eli, onko kenelläkään vinkkejä, vihjeitä tai tietoa miten kone saataisiin taas edes joten kuten toimivaan kuntoon: kannattaako näytöt vaihtaa, onko jossain kosketushäiriö (näppäimistöpuolelta olen sorkkinut tuota liitintä tuloksetta), pitäisikö upottaa veteen/alkoholiin vai onko vika sittenkin jossain piirilevyn perukoilla?

  Edit:
  Tai jos jollakulla olisi tietoa tuon 9300 purkamisesta enempi, esimerkiksi miten saisi tuon ison näytön irti, tai edes siihen käsiksi. Nyt meno tyssäävaiheeseen jossa pieni näyttö on piuhansa varassa ja piirilevy liikkuu hieman.

  Edit2: Näyttää vika piilevän näppäinosan puolella, näytön liittimessä. Sain ainakin hetkeksi toimimaan tuon näytön, tosin edelleen punaisena. Jaahas, näyttää siltä että isompikin näyttö simahtaa jos puhelinosa kytketään päälle, kuitenkin: kun puhelinosa ei ole päällä ja saan jollain virpomisella kuvan isompaan näyttöön, alkaa näytön värit muuttumaan jos liitintä lämmittää, vaikkapa pelkästään hengittämällä sitä kohti. Mielenkiintoista.

  Edit3: Jaahas, pieni näyttö näyttää toimivan oikein, iso näyttö edelleen sokona, taidan testata silitysrautaa.
   
 2. Guest Vieras

  0   0   0

  Pistin sulle yv:tä. Toivottavasti tuli perille
   
 3. =Henkkis=® Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  1851
  Tykkäykset:
  3
  Puhelinmalli:
  OnePlus 3T
  Anteeksi mut onko mulle ajat opetettu väärin tai jotain? :D Miten voi 2vkoa vanha luuri upota kuukausi sitten järveen? Eikös se sit mee ihan nokian piikkiin, kun ei ainakaan loppukäyttäjälle oo päätyny. :p
   
 4. Omenanraato

  Omenanraato Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  11/12/02
  Viestit:
  20035
  Tykkäykset:
  843
  Puhelinmalli:
  iPhone 6+ 16GB Silver
  siis se varmaan oli kk siitten kaks viikkosa vanhan
   

Jaa tämä viestiketju