9300 kalenteriin arkipyhät?

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja paavoz, 17/6/05.

 1. paavoz

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/6/05
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Onko 9300 puhelimeen saatavissa kunnollista kalenteriohjelmaa? Puhelimen omasta puuttuvat mm. arkipyhät kokonaan (!). Tämä löytyy jokaisesta taskukalenterista mutta ei 9300:sta. Käsittämätöntä!

  Lisäksi siinä pitäisi olla tapaaamisten suunnitteluun sopiva 1-2 kk eteenpäin katsova kalenteri, josta näkisi yhdellä silmäyksellä värikoodeilla (väri+kirjainkoodeilla?) merkittynä jo sovitut palaverit. Sopivasti suunnitellen koodeja saa mahtumaan muutaman per päivä. Nykyiseen olemattoman pienellä näkyvään vuosikalenteriin saa vain yhden värin per päivä.

  Näissä asioissa paperikalenteri hakkaa 9300:n kevyesti.

  paavo
   
 2. John Cooper

  John Cooper Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/11/02
  Viestit:
  2425
  Tykkäykset:
  0
  Jos käytössäsi on MS Outlook niin saat puhelimeesi kansalliset pyhät helposti ottamalla ne Outlookissa käyttöön ja sen jälkeen synkronoimalla puhelimen Outlookin kanssa - helppoa. Ja tällä menetelmällä saat muidenkin maiden kansalliset pyhät puhelimeesi....
   
 3. aamuposti

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/3/09
  Viestit:
  6
  Tykkäykset:
  0
  Pyhät, nimipäivät, viikkonumerot ja muut saa tilattua kalenteriinsa ilmaiseksi tuolta

  http://www.webcal.fi/

  En ole ihan varma, tukeeko 9300 suoraa tilaamista verkossa. Jos ei, ne pitää synkata tietokoneen kalenteriohjelmiston (esim. Outlook) kautta. Eli tilata kalenteri outlookiin ja sitten synkata puhelimeen.
   

Jaa tämä viestiketju