9300 ja Macbook

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja bignoob, 24/10/07.

 1. bignoob

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/9/07
  Viestit:
  6
  Tykkäykset:
  0
  Ongelmana siis internet-yhteyden luominen. Käytössä Saunalahden kiinteämaksuinen reilu 300 kilobittiä sekunnissa siirtävä yhteys. Internet pitäisi kuulemma ollu käyttäjä ja numero *99# ei vain onnistu *kele! Macbookki löytää puhelimen jne.. yhdistääkin alkuun mutta sitten katkaisee ja sanoo notta tarkasta asetukset.. Oisko kellään neuvoja? kiitos etukäteen.
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Mitä APN asetuksista sinulla? pitää olla internet.saunalahti
   
 3. bignoob

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/9/07
  Viestit:
  6
  Tykkäykset:
  0
  Joo, eli puhelimessa on määritettynä tuo internet.saunalahti ja muutenkin yhteys skulaa puhelimessa täysin ongelmitta... Ei saakel,i en voi käsittää miten en saa tätä toimimaan.. Jossain vaiheessa se puhui jostain auktoinnista...?
   
 4. Cjulius

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/3/07
  Viestit:
  15
  Tykkäykset:
  0
  Kun olit luonut yhteyden puhelimen ja applen välille niin oletko käynyt katsomassa Verkkoasetuksista, että mitä Bluetooth modeemi kone käyttää, kun ottaa yhteyden puhelimen kautta nettiin? Itselläni kun yritin saada nettiä toimimaan applessa niin sen modeemin ehtimiseen meni aikaa, lopulta löyty MMHS Modem jolla rupesi menemään nettiin. Puhelimena Nokian N70.
   
 5. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Siis olet määrittänyt missä ja mille tuon yhteysosoitteen?
  Selaimen asetukset eivät auta bt modeemi yhteydelle.

  Jos olet 100% varma että yrittää muodostaa yhteyttä oikeaan yhteysosoitteesee, niin ilmeisesti kyse pikku säädöistä.

  Mutta yleisellä tasolla modeemi ajurinatoimii melkein mikä väin (esim Nokia IR), jos luurista saat määriteltyä APN:n. Jos kaivat ihan GPRS käyttöön tarkoitetun modeemiajurin niin sitten voit määritellä omenassa yhteysosoitteen .

  Edit:
  Voit myös editoida moodemi scriptejä Macissä ja määritellä sinne APNn, tai latailla http://www.taniwha.org.uk/ tuolta jonkin Nokia modeemi ajurin, jolloin APNn voi naputella puhelin numero kenttään. Muilla operaattoreilla toimii oletusyhteysosoite internet jolloin ei välttämättä kaikilla luureilla tarvitse saadellä tuota APNää. Mutta jos vaikka lähtee reissuun niin on toki hyvä laittaa asetukset kuntoon, monessa luurissa helpoin laittaa luurista.

  Jos oikea yhteysmuodostuu mutta pätkii niin mahdollisesti PPP asetuksista PPP echo pois.
   

Jaa tämä viestiketju