1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

9210i<->PC yhteys kaapelilla

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja Nuutti, 12/11/02.

  1. Nuutti

    Liittynyt:
    20/6/02
    Viestit:
    283
    Tykkäykset:
    0
    Mitään ideoita mikä voisi olla vikana, kun tuo yhteys ei onnistu? Käyttiksenä win2k ja service pack 3. PC-suite asentuu kivuttomasti, mutta milläkään porttiasetuksella ei puhelinta löydy. Koneesta on tullut kokeiltua molempia portteja. PC-suiten, kun käynnistää tulee vain kysymys "Tämä on ensimmäinen käyttökertasi. Haluatko muodostaa uuden yhteyden" ja vaihtoehdot ok ja lopeta. Ok:ta painamalla saa aikaan uudelleen saman kysymyksen ja lopeta lopettaa. Eli mitään ideoita? Ei jaksaisi uskoa, että juuri paketista otettu kaapelikaan olisi risa.
     
  2. remedy

    remedy Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    3/7/02
    Viestit:
    1777
    Tykkäykset:
    0
    hmmm, outoa, mulla täysin sama setti, winukka ja sp3, toimii varsin hyvin. Jos jostain saat toisen kaapelin niin kokeile sillä.
     
  3. Niko Maekinen

    Liittynyt:
    19/6/02
    Viestit:
    278
    Tykkäykset:
    0
    Olisiko käytössä esim vanhan puhelimen pcsuite.. Painapa CTRL-ALT-DEL ja katso prosessit.. Josko siellä olisi jokin nlc?#)%".exe käynnissä.

    Sulje ne.. Katso ohjauspaneelista--> järjestelmä --> com-portti -> nopeus ja laita 115200. Ja kokeile uudelleen.
     
  4. tks

    Liittynyt:
    8/8/02
    Viestit:
    22
    Tykkäykset:
    0
    Eihän sulla vaan sattumalta ole jokin ohjelma päällä joka käyttää samaa COM-porttia...?
     
  5. Nuutti

    Liittynyt:
    20/6/02
    Viestit:
    283
    Tykkäykset:
    0
    Tuo oli toinen vika, joka löytyi, mutta puhelin kävi myös huollossa kääntymässä. Oli puhelimen pään portti risa. Se kun tuli vaihdettua ja sarjayhteysohjelma sammutettua, niin jo toimi.
     

Jaa tämä viestiketju